Her slutter det: DMI med trist nyt

Foto: Shutterstock
Inden længe skal der vinkes farvel til de høje temperaturer.

Mest læste i dag

Denne sidste dag i april starter skyet de fleste steder og efterhånden kommer der regn af og til i Jylland. I løbet af dagen klarer det op fra sydøst og der kommer nogen eller en del, til dels, sløret sol flere steder.

Temperaturer stiger op mellem 13 og 18 grader, dog ved kyster med pålandsvind vil temperaturen ligge mellem 7 og 12 grader. 

Det skriver DMI.

I aften fortsætter solen med at skinne flere steder og giver os en flot solnedgang. I nat bliver det stedvis klart vejr og temperaturen falder ned mellem 8 og 11 grader

Vejret 1. maj

Første dag i maj viser sig fra den flotte side med tørvejr og nogen eller en del, til dels sløret, sol.

Det bliver en lun dag med temperaturer mellem 17 og 22 grader, fortsat noget køligere ved kyster med pålandsvind. Så en dejlig dag til taler ude i det fri.

De 22 grader ser ud til at fortsætte et par dage efter også, men så går det til gengæld ned af bakke, hvorfor der er trist nyt til de sol- og sommerglade danskere.

Fortsætter det lune vejr?

De seneste prognoser peger på, at det lidt køligere vejr vender tilbage til weekenden.

Udviklingen i weekenden er forsat noget usikkert, så hold øje med syvdøgnsudsigten, men som udgangspunkt skal danskerne altså vinke farvel til de høje temperaturer for en stund.

Anbefalet til dig