Rema 1000, Coop365 eller Bilka: Her får du det bedste smørtilbud til dine hveder

25/04/2024

Redaktion .

privat
De varme hveder er klar, men hvilket smør skal du have på brødet, og til hvilken pris? Vi har taget et kig i tilbudsaviserne for dig, så du ikke behøver,

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Store Bededag for de fleste danskere ikke længere er en helligdag, men derfor er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan spises lækre hveder med tandsmør.

Mon ikke også det er samme tanke som supermarkederne har gjort sig, da de skulle kigge på varer, der skulle på tilbud i denne uge, da flere supermarkeder netop har sat priserne gevaldigt ned på de store danske smørbrands.

Hvis du mangler lidt lækkert til brødet, så har vi taget et kig i tilbudsaviserne for dig, og gjort det hårde arbejde. Herunder kan du så danne dig et let overblik over, hvor du kan få det billigste smør i nærheden af dig.

Foto: Lidl

Bakkedal til 8 kroner

Det billigste smør vi finder, er Bakkedal. Her kan du nemlig i Lidl få en pakke Bakkedal til blot 8 kroner. Det kræver dog, at du er Lidl Plus-medlem (hvilket er gratis). Hvis du ikke er det, koster en pakke stadigvæk ikke mere end 10 kroner.

Dette tilbud er gyldigt til og med den 27. april.

Har du ikke en Lidl i nærheden af dig, så tilbyder Løvbjerg en pakke Bakkedal for 12.99 kroner fra og med i morgen den 26. april.

Foto: Rema1000

Lurpak til 12 kroner

Er du mere til Lurpak, så er der lidt flere forretninger, der har tilbud på denne. Rema 1.000 tilbyder dig både Lurpak, Lurpak Smør let og Lurpak Smørbar. Alt sammen til 12 kroner pr. pakke. Dette tilbud gælder til og med den 27. april.

I Bilka kan du få Lurpak Smør og Lurpark Smørbar til 12 kroner. Dette tilbud gælder dog KUN i dag torsdag den 25. april.

Foto: Coop365

Kærgården til 15 kroner

Er det bare Kærgården, der rykker hjemme hos dig, så skal du et smut i enten Coop365, eller Min Købmand. Der sælger de nemlig både Kærgården Smørbar og Kærgården Smørbar let til 15 kroner stykket.

Tilbuddet hos Min Købmand gælder til og med i morgen den 26. april, mens tilbuddet i Coop365 gælder fra i dag til og med den 1. maj.

Anbefalet til dig