To personer fundet døde: "Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet"

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
To personer er fundet døde ved Esrum Sø.

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi har officielt bekræftet, at to personer er fundet døde efter en omfattende politiaktion i Fredensborg Slotshave ved Esrum Sø.

Fundet blev først observeret af Presse-fotos.dks reporter på stedet lørdag aften, hvor to ligposer blev hevet op af vandet og placeret på en badebro.

Lørdag aften var området centrum for en storstilet indsats fra politi og redningsmandskab, som var udløst af mistænkelige omstændigheder ved søen. Oprindeligt undersøgte politiet en mulig drukneulykke, men derudover har det været sparsomt med detaljer.

“Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet. Den ene er blevet båret væk, den anden ligger på badebroen. Vi ved ikke, hvad der er i, men der står kriminalteknikere og tager billeder af det, der ligger i ligposen", lød det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Søndag morgen meddelte politiet, at deres indsats i området var afsluttet, og bekræftede det tragiske fund:

"Som opfølgning på vores arbejde i Esrum Sø, Fredensborg, kan det oplyses, at der er fundet to afdøde personer. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Personerne er endnu ikke identificeret, derfor gives ikke yderligere oplysninger", skrev de på det sociale medie X.

Du kan se billeder fra stedet herunder.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos-dk

Anbefalet til dig