Dramatik ved vaccinationscenter får politiet til at reagere: Det er alvor

Foto: Shutterstock.

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu hændelsen, der formentligt fandt sted natten til søndag den 28. november.

Lige nu er Sydøstjyllands Politi i gang med at efterforske en hændelse, der formentligt fandt sted natten til søndag den 28. november ved vaccinationscentret på Fuglevangsvej i Horsens.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Efterforskningen har indtil videre bl.a. afdækket, at der ud over knusning af en rude i bygningen, der fungerer som vaccinationscenter, formentligt også er tale om et forsøg på at gøre yderligere skade på bygningen, idet der er spor efter et forsøg på ildspåsættelse. Skaderne på bygningen begrænser sig hovedsageligt til den knuste rude, skriver Sydøstjyllands Politi, der tager sagen meget alvorligt.

""Vi ser med alvor på hændelsen og efterforsker nu, hvad der ligger bag", siger politiinspektør Carit Andersen fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer:

"Vaccinationscentre og deres personale har i denne tid en meget vigtig samfundsopgave og det er ikke i orden at skabe bekymring hos hverken personalet, der arbejder der, eller hos borgere, der får udsat deres vigtige vaccination."

Hærværket blev opdaget søndag morgen ved 9 tiden, da  medarbejdere i vaccinationscentret mødte ind på arbejde. 

Sydøstjyllands Politi modtog en anmeldelse, og der blev straks foretaget udrykning til stedet, og efterforskning blev efterfølgende iværksat meget hurtigt, oplyser politiet.

Sydøstjyllands Politi har gjort brug af kriminalteknikere, hunde og en række andre efterforskningsskridt og efterforskningen fortsætter. Samtidigt er der iværksat tryghedsskabende tiltag i form af øget patruljering ved vaccinationscentre.