Ny brugervenlig forsikring hitter

Foto: Annoncør

Forsikringer kan være besværlige og kompliceret. Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvornår man er forsikret og være en lang proces, hvis uheldet rammer dig. Det vil det nye forsikringsselskab nu ændre på. Læs mere her!

Denne artikel indeholder affiliate links

Forsikringer kan nogle gange være svære at gennemskue. Hvornår er man forsikret? Hvad dækker min forsikring? Og så videre. Der er mange danskere derude, som egentlig ikke er klar over, hvad de betaler forsikringspenge til.

Brugervenlig forsikring hitter

Der er kommet et nyt forsikrings selskab på det danske marked, Hedvig, som har udfordret den tvivl. De har nemlig lavet en af markedets mest brugervenlige apps, hvor du hele tiden kan se hvad du er forsikret for. Du kan 24 timer i døgnet se hvad din forsikring dækker og hvor mange penge du skal have udbetalt, hvis uheldet er ude for dig en dag. Det giver dig som bruger en langt større gennemsigtighed ift. at skulle logge ind på en hjemmeside og undersøge dine forsikringer, som kan stå beskrevet i lange og besværlige tekster.

Få en af markedets mest gennemsigtige forsikringer her

Fantastisk kundeservice

Ud over at du 24 timer i døgnet kan se hvad du er forsikret for på deres app, har Hedvigs kundeservice åben fra kl. 9 – 22 hverdag, hvor de altid står klar til at hjælpe dig. Kigger man på Trustpilot, så er det også noget deres nuværende kunder roser til skyerne. De får nemlig hele 4,8 stjerne ud af 5, hvilket er rigtig højt. Her får de specielt ros for deres gennemsigtighed og deres gode kundeservice, som er både hurtig og effektiv.

 

Foto: Trustpilot.com

Hvad får du med Hedvig

Hedvig er måske ikke markedets billigeste forsikringsselskab, men du får tilgengæld mulighed for at få 100% gennemsigtighed 24 timer i døgnet, samt en hurtig og effektiv kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. Det er med til at give dig en langt større følelse af sikkerhed, hvad end uheldet er ude eller ej. Du skal ikke i gennem en kompliceret tekst for at finde frem til de rigtige informationer, men blot åbne deres app, hvor det hele står klart og tydeligt.

Tjek Hedvig ud her

 

Læs også