I april blev tilskud blev revet væk - nu kan du igen søge

12/10/21 13:00

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock
Hvis du er en af dem, som uden held søgte Energistyrelsens tilskudspulje tilbage i april måned, så er det nu skal læse med, for en ny tilskudspulje blev åbnet op for ansøgninger d. 28 september, og du kan stadig nå det.

Indeholder affiliatelinks

Det kan være et omkostningstungt boligprojekt, når man i Danmark skal have udskiftet sin gamle varmekilde. Energistyrelsen har derfor lavet en Bygningspulje, som gør det muligt for danskere at søge tilskud til energiforbedringer i husstanden.

Helt nøjagtigt er der tale om et tilskud på 13-30.000 kr. til udskiftning af varmepumpe.

I sidste Bygningspulje var der tildelt 250 mio. kr., som alle blev revet væk få timer efter ansøgningsrunden blev åbnet. I denne Bygningspulje blev 340 mio. kr. tildelt, og der er ifølge Energistyrelsen ca. 70 mio. kr. tilbage pr. dags dato. 

Ligesom de forrige ansøgningsrunder tildeles der tilskud ud fra først til mølle princippet, så det er med at skynde sig, inden det er for sent.

Få 4 uforpligtende tilbud på varmepumper her

 

 

Hvorfor bør du skifte til en varmepumpe?

Installering af en varmepumpe i dit hjem er en energivenlig løsning, som på længere sigt vil være en god investering både økonomisk og miljømæssigt, da den kan være med til at nedsætte varmeforbruget samt reducere CO2 udslippet i dit hjem.

Endvidere vil din bolig blive sundere at leve i, da en varmepumpe giver renere luft, fjerner fugt samt giver et bedre indeklima.

Se hvor mange penge du kan spare på en varmepumpe

Som med mange andre store investeringer, er det en god idé at forholde sig kritisk til det, da der kan være mange bedre tilbud at hente, hvorfor du med fordel bør sammenligne produkter og priser, så du får mest værdi for pengene.

For at gøre din informationssøgning lettere, så kan du med fordel benytte dig af Tjenestetorvet, hvor du helt uforpligtende vil modtage tre tilbud på varmepumper. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at tage et kig, og hvis du ikke finder tilbuddet attraktivt nok, så kan du blot takke nej.

Få 4 uforpligtende tilbud på varmepumper her