Her er de bedste hvidvine til prisen

Foto: Shutterstuck

Der er flere tusinde forskellige hvidvine på diverse hylder og du har måske en favorit eller to, men hvad med at prøve nogle nye. Vi har samlet nogle hvidvine af rigtig høj kvalitet, men hvor prisen skriger af discount. Læs mere her!

Indeholder affiliate links

Udvalgtet af hvidvine er enormt og det kan være svært at finde den rigtige hvidvin, som både smager godt og du får følelsen af at du får noget for pengene. Ofte hænger kvalitet og pris sammen, men lige med vine, fungere det ikke altid sådan. Du kan nemlig finde nogle vine af rigtig høj kvalitet til en lav pris.

I samarbejde med DenSidsteFlaske har vi udfordret netop dette og fundet fire hvidvine, hvor du får meget mere end hvad prisen antyder. DenSidsteFlaske er en dansk importør af vine, som har mange års erfaringer indenfor området. Derfor er vi heller i tvivl om at de ved hvad de snakker om.

Her er de bedste hvidvine til prisen

Er du interesseret i at lave et røverkøb til din næste fest, solskins- eller familie aften, så skal du læse med her.

Du vil nu blive præsenteret for fire hvidvine. De anbefales at de alle serveres på temperaturer på mellem 5-10 grader og målrettet til at kunne drikkes af de fleste, men at de samtidig giver en formidabel smagsoplevelse.

Peter Bott Chardonnay

Den første hvidvin er intet mindre end et røverkøb. Til blot 39 kr for du en af høj kvalitet. Det er en tysk hvidvin, som er brygget på den verdens kendte drue Chardonnay, som er den tredje mest brugte drue i verden.

Selve vinen er relativ tør, frisk og ligetil, relativ tæt og har fin mineralitet. Hertil er den verdens kendte drue Chardonnay, kendt for dens intense frugtsmag såsom pære, æble og med melon med dejlige undertoner af eg, med til at give den dejlig smag. Det er en vin, som passer til de fleste, men har en vidunderlig smag til prisen.

 

Foto: Annoncør

 

Se mere til Peter Bott Chardonnay her! 

Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017

Den næste hvidvin er en Australsk fra de verdenskendte Chaffey Bros. Vinen kan idag anskaffes for 75 kr. per styk, men den er alle pengene værd. Den stammer fra vingården Sprinton, hvor de har plukket druerne til denne flaske på to datoer på året, for at fange alle smagsnuancerne fra druerne.

Selve vinen er en frisk og blomsteragtig sommervin, hvor der er gode dufte af citrus- og orkidéfrugter med et perfekt afbalanceret syreindhold. Hertil giver vinen en intens smag af æble-, lime- og appelsinblomst i gangen. Den har et langt, men blødt forfriskende syreindhold, som er velbalanceret og giver en rigtig god oplevelse.

 

Foto: Annoncør

 

Se mere til Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017 her!

Michel Lynch Nature Bordeaux Blanc 2019

Den næste hvidvin er en lækker vin fra det franske område Bordeaux. Vinen er produceret økologisk og netop Michael Lynch er verdenskendte for deres økologiske vine. Selve vinen koster 89 kr per flaske, men er et sandt røverkøb, da denne vin serveres på nogle af de aller fineste restauranter i verden.

Selve vinen starter med en oplevelse af noter af pære og blomster. Det er en vin, som er en smule tør, meget sprød og har en dejlig syre. Den bærer præg af smage af grapefrugt, pære, appelsin og en efterfølgende appelsinsmag.

 

Foto: Annoncør

 

Se mere til Michel Lynch Nature Bordeaux Blanc 2019 her!

Charles Smith Kung Fu Girl Riesling 2020

Den sidste vin vi vil præsentere er en uventet tør hvidvin fra den utraditionelle vinmager Charles Smith, men som virkelig sparker røv. Den koster idag 115 kr per flaske og derfor den dyreste vi vil præsentere, men her får du virkelig noget for prisen.

Det er en lækker hvidvin, der præsentere dig for dejlige aromaer af hvid fersken, madarin og abrikos i næsen. I ganen vil du opleve en vin rig på mineraler, som har masser af energi og friskhed. Der vil hertil være smage af lækre citrus frugter og æbler. Det er en vin, som har fået mange gode anmeldelser og som er en ”banger” af en hvidvin.
 

Foto: Annoncør

Se mere til Charles Smith Kung Fu Girl Riesling 2020 her

Vil du se flere spændene vine, så kører Den Sidste Flaske med et ”Dagens tilbud”. Her finder de en god vin, som tilbyder til en pris langt under markedsværdien. Her er det også muligt at finde nogle rigtig gode vine, til meget få penge. Tjek det ud her.

 

Læs også