Spar 25 % på Disney+ - Opret dig inden den 23. februar

Foto: Disney

Disney+ har været et kæmpe hit hele verden over. Det skyldes ikke blot deres fantastiske indhold af film og tv-serier, men også deres utroligt lave pris i forhold til mange konkurrenter.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Prisen kommer dog til at få et nyk op den 23. februar, hvor Disney lancerer deres helt nye ‘STAR’.

I den anledning kommer et månedligt Disney+ abonnement til at stige fra 59 kroner til 79 kroner, mens et års abonnement stiger fra 589 kroner til 790 kroner.

Du har dog mulighed for at få en rabat på 25 %, hvis du slår til med det samme.

Disney kører nemlig med en kampagne i øjeblikket, der rækker til og med den 22. februar. Her får du 25 % rabat på dit Disney+ abonnement, hvis du altså køber et abonnement inden døgnet skifter fra den 22. februar til den 23. februar.

Hvis du vil betale hver måned, kan du i dag oprette et Disney+ abonnement til blot 59 kroner om måneden, eller eventuelt betale for et helt år og dermed blot slippe 589 kroner. Det svarer til 49 kroner om måneden. Så bliver det ikke meget billigere!

Venter du med at oprette et Disney+ abonnement til efter den 22. februar, så kommer det til at koste dig 79 kroner om måneden eller et årligt beløb på 790 kroner. Dette svarer til 65 kroner om måneden.

Der er altså penge at spare, så har du endnu ikke prøvet Disney +, så er det ved at være på tide, hvis du vil nå det, mens det er billigt.

Hos Disney + kan du se alt fra Disneys egne produktioner, samt PIXAR, Marvel, StarWars, National Geographic og deres helt nyt satsning, STAR.

Klik ind her for at oprette et Disney+ abonnement med rabat.

 

 

Læs også