Få pæne fliser igen: Så let er det

Foto: Annoncør

Det der engang var pæne og flotte fliser, men med tiden har flisepest og alger ødelagt synet af dem. Kender du til problemet? Få profesionel hjælp og få dem til at ligne nylagte fliser igen.

Denne artikel indeholder affiliatelink

Det kan være umuligt at få af, og giver fliserne mørke belægninger og pletter. Det er flisepest og alger, som har groet sig ind i fliserne. Det kræver et enormt arbejde at få af, og hvis du selv har prøvet det, så har du nok oplevet at det er meget tidskrævende og er svært at få at af.

Få 40% rabat på dit køb nu: Få et uforpligtende tilbud på fliserens eller algebehandling her

Nu kan du læne dig tilbage uden at løfte en finger, og nyde synet af pæne fliser igen. Du skal blot ansøge hos her og få et uforpligtende tilbud på at få renset dine fliser. Det er nemt og du overlader problemet til professionelle, som har hånderet flisepest og alger de seneste 20 år.

Har du problemer med enten din terrasse, gård, indkørsel eller andet, som lider af flisepest eller alger, er der mulighed for at få et tilbud på det også.

20 års garanti og prismatch

Få du en fliseimprægnering, garanteres der flotte fliser i mange år. Du får nemlig 20 års garanti på dine fliser, hvis du vælger at give dem behandlingen. Det betyder altså at du ikke skal tænke på de næste mange år. Yderlig mere tilbydes der prismatch, så hvis du finder et billigere tilbud andet et andet sted, kan du få samme pris her.

Få 40% på en flisebehandling nu og få flotte fliser de næste 20 år her

Sæson for flisebehandling

Når du skal have fjernet dine alger fra din terrasse eller facade, så er det nu du skal gøre det. Du vil gerne have dem fjernet inden du skal have dine havemøbler ud, men for at opnå det mest optimale resultat, skal det helst være over 8-10 grader og ingen nattefrost. Det er derfor en god ide, at få det ordnet allerede nu, så du kan få dine havemøbler ud på en flot og ren terrasse.

Få tilbuddet før din nabo her

Få styr på algerne inden de spreder sig

Får du ikke styr på algerne i tide, kan de sprede sig, og med en algerens, giver du algerne dårlige forhold til at vokse sig frem igen til efteråret.

Kasper Malmros udtaler; ”Det handler også om at tage algerne i opløbet, så de ikke breder sig. De udvikler sig ofte i områder, der henlægger i skygge i store dele af dagen og derfor især om vinteren, når solen ikke har så meget magt til at udtørre. Hvis ikke de bliver stoppet, kan algerne udvikle sig til både flisepest og mos. Så selvom dine overflader ikke er hårdt angrebet, nu hvor foråret har meldt sin ankomst, er det alligevel en god idé at overveje at få et tilbud på en algebehandling. Algerne kan nemlig gå i dvale. Så selvom de ikke vokser mere henover sommeren, så vågner de op, så snart efterårets mere fugtige vejr melder sin ankomst, og så vokser de videre fra, hvor de slap. Generelt er der jo desværre ret fugtigt i Danmark året rundt, så dvale perioderne er sjældent særligt lange.”

Få 40% rabat på en flisebehandling nu og stop spredningen inden det er for sent

 

 

Læs også