Sådan sparede jeg næsten 3.000 kroner på min bilforsikring

Foto: Shutterstock

På blot to minutter fandt jeg ud af, at min bilforsikring kunne skæres ned med mere end 2.500 kroner om måneden. Tag et hurtigt kig, og se om du også kan spare penge på din. Det er gratis og uforpligtende.

Indeholder affiliate links

Der er stor sandsynlighed for, at du betaler for mange penge for din bilforsikring. Netop bilforsikringer er en af de dyreste forsikringer, som folk betaler, særligt fordi det oftest er en af de forsikringer, som folk får brug for.

Kører du galt, bliver der ridset i din bil, eller går du i stå midt på vejen, så vil man kunne benytte sig af sin bilforsikring.

Få gratis og uforpligtende tilbud på din bilforsikring her

Priserne på bilforsikringer varierer dog rigtig meget, og den eksakt samme bil, kan koste mange tusinde kroner mere hos det ene selskab end hos det andet.

Din forsikringspræmie vil højst sandsynligt kun stige i løbet af årene, mens prisen til gengæld falder hos andre selskaber.

Undertegnede følte selv, at bilforsikringen var for dyr, og derfor satte jeg mig for at teste, hvordan jeg kunne få en billigere bilforsikring.

Min nuværende forsikring kostede mig knap 7.000 kroner om året for en Mercedes A-klasse fra 2018. Denne forsikring var den billigste jeg kunne finde, da jeg anskaffede mig bilen, men allerede et år efter, erfarede jeg, at priserne var faldet helt enormt.

 

 

Her fandt jeg den billigste bilforsikring

I mit forsøg på at finde den billigste bilforsikring, gik jeg naturligvis til Google. Jeg søgte, og kort efter endte jeg på hjemmesiden Findforsikring.dk.

Findforsikring.dk er en portal, hvor du kan sammenligne priser på forsikringer på alt fra bil til hunde. Jeg var interesseret i at finde en bedre pris på min bilforsikring, så jeg valgte derfor at vælge bilforsikringer.

Jeg tastede min nummerplade ind i systemet, og gav dem de andre informationer de havde brug for og lidt efter fik jeg tilsendt gode tilbud på forskellige bilforsikringer til min bil.

Få minutter efter, at jeg gik ind på siden, havde jeg fået et tilbud, der var 2.600 kroner billigere end min nuværende forsikring. Det var GF Forsikring som fortalte mig, at de kunne tilbyde mig en pris på 4.400 kroner, hvis jeg skiftede til dem.

Derudover så fandt jeg også ud af, at jeg kunne spare yderligere, hvis jeg flyttede mine andre forsikringer. Jeg skiftede dermed min bil-, ulykkes- og indboforsikring til GF Forsikring, og det sparer mig over 3.000 kroner om året. Alt sammen ved hjælp af en to minutters søgning på Findforsikring.dk.

Jeg kan på det kraftigste opfordre til, at du som minimum laver et hurtigt tjek for at undersøge, om du kan spare penge på din bilforsikring, ligesom jeg kunne. Det var mindre end et år efter, at jeg fik den bilforsikring, der var den billigste for mig, at jeg pludselig kunne spare mere end 2.500 kroner på min bilforsikring.

Årsagen kan blandt andet skyldes, at jeg er blevet ældre, og at bilen ligeledes er blevet et år ældre. Forsikringsverden er en finurlig størrelse, hvor priserne stiger og falder hele tiden, og derfor er det en god ide at holde øje med, om din bilforsikring stadig er den billigste.

Som bonusinfo, er det værd at fortælle, at der intet besværligt er i at skifte forsikring. Det skal du vælger, vil automatisk opsige din forsikring hos dit nuværende selskab. Du skal altså ikke røre en finger i processen. 

Hent dine uforpligtende og gratis tilbud fra Findforsikring.dk her

 

Læs også