Sommeren nærmer sig – Det er nu du skal bekæmpe alger

Foto: Leverandør

Selvom vejret ikke minder om sommer endnu, så er den på vej. I den anledning er det oplagt at få styr på dine alger.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Der findes ikke mange terrasser eller facader der er flotte med alger eller svamp, men det kan du nu få fjernet med op til 40% rabat her. Nul-alger.dk tilbyder nemlig dig i dag op til 40%, hvis du booker en tid til at få kigget på din terrasse eller facade.

Sæson for algerens

Når du skal have fjernet dine alger fra din terrasse eller facade, så er det nu du skal gøre det. Du vil gerne have dem fjernet inden du skal have dine havemøbler ud, men for at opnå det mest optimale resultat, skal det helst være over 8-10 grader og ingen nattefrost. Det er derfor en god ide, at få det ordnet allerede nu, så du kan få dine havemøbler ud på en flot og ren terrasse.

Få et uforpligtende tilbud på en algerens her

Få styr på det inden det spreder sig

Får du ikke styr på algerne i tide, kan de sprede sig, og med en algerens, giver du algerne dårlige forhold til at vokse sig frem igen til efteråret.

Kasper Malmros fra Nul-alger.dk udtaler; ”Det handler også om at tage algerne i opløbet, så de ikke breder sig. De udvikler sig ofte i områder, der henlægger i skygge i store dele af dagen og derfor især om vinteren, når solen ikke har så meget magt til at udtørre. Hvis ikke de bliver stoppet, kan algerne udvikle sig til både flisepest og mos. Så selvom dine overflader ikke er hårdt angrebet, nu hvor foråret har meldt sin ankomst, er det alligevel en god idé at overveje at få et tilbud på en algebehandling. Algerne kan nemlig gå i dvale. Så selvom de ikke vokser mere henover sommeren, så vågner de op, så snart efterårets mere fugtige vejr melder sin ankomst, og så vokser de videre fra, hvor de slap. Generelt er der jo desværre ret fugtigt i Danmark året rundt, så dvale perioderne er sjældent særligt lange.”

Få styr på dine alger ved at få et uforpligtende tilbud her

Få professionel hjælp

Du kan måske godt selv fjerne algerne fra din terrasse, men der er flere processer ved en alge-rensning, som kræver en professionel. Mange overflader kræver en behandling i flere trin med både afrensning, behandling og efterfølgende imprægnering.

Nemt og billigt

Med Nul-alger, kan du nemt og billigt få professionel hjælp til dine alger. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular og så får du et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste dig at få fjernet dine alger. Du kan spare op til 40% lige nu og der er en fast startpris på 995,-. Det er næsten for billigt, for at få din terrasse til at se helt ny ud igen.

Udfyld formularen her og få et uforpligtende tilbud 

 

Læs også