Dit hus kan blive meget mere værd: Tjek hvor meget her

Dit hus kan blive meget mere værd ved at efterisolere det. Foto: Shutterstock

Med frostgrader om natten og sne på gaderne er det svært at holde varmen. Det er det faktisk også indenfor i rigtig mange huse. Det koster i hvert fald tæt på en herregård, hvis de dårligst isolerede huse skal varmes op til en temperatur, der bare er nogenlunde til at holde ud.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Heldigvis er der gode råd på vej til de, som bor i et hus, som de synes er svært at varme op. Hvis varmeregningen får bankkontoen til at gå i røde tal eller dine tæer bliver sorte af kulde, så skal du gøre noget. Det nemmeste at gøre, er uden tvivl at bestille et gratis og uforpligtende isoleringstjek.

Dit hus bliver mere værd ved efterisolering

Ikke nok med, at du sparer en masse penge, nej dit hus bliver faktisk mere værd. Hvor mange penge bliver det så mere værd, tænker du sikkert. Det kan du få et rigtig godt bud på ved at benytte denne beregner.

Nogle gange kan det faktisk ikke svare sig at lade være med at efterisolere, idet din værdistigning på huset næsten betaler hele isoleringen.

Få din isolering tjekket igennem af en ekspert

En ekspert kan komme ud og give et gratis isoleringstjek af dit hus. Det er firmaet Jydsk Tagteknik, som tilbyder isoleringstjekket. Der sendes en konsulent ud, som kigger dit hus grundigt efter i sømmene. De tjekker bl.a.:

  • Er der tilstrækkelig isolering?
  • Er isoleringen faldet sammen?
  • Er der kuldebroer? (opdages med termisk kamera)

Du skal bare bestille et tjek med det samme og derefter vente på de anbefalinger, der kommer fra konsulenten. De mulige besparelser kan i mange tilfælde være med til at dække den betaling, der skal lægges per måned. På den måde vil du økonomisk ikke kunne mærke, at du får efterisoleret dit hus. Til gengæld vil du kunne mærke det på dine tæer og på husets indeklima.

Tag fat i Jydsk Tagteknik med det samme.

 

Læs også