Undgå ubehagelige oplevelser henover vinteren: Sådan her undgår du det

06/8/21 15:00

Valdemar Lind

Foto: shutterstock.com
Efteråret og vinteren står for døren, hvilket betyder regn og kolde temperaturer. Der kan gemme sig nogle ubehagelige oplevelser, hvis dit tag ikke er klar til de våde og kolde dage. Læs mere nedenfor hvordan du sikrer dig et sundt og rask tag.

Indeholder affiliate-links

Har du råd eller skimmelsvamp i taget? Eller er taget ikke ordentligt isoleret? Eller er der sågar huller i taget? Det er ofte nogle af de bekymringer, som mange husejere har ind imellem. Nu kan du med fordel få tjekket dit tag, helt gratis, hvis du har et hus der er ældre end 1980. Du får en lavet en dybdegående gennemgang af dit tag og får mulighed for at opdage om dit tag har fejl og mangler inden det er for sent.

Få et gratis og uforpligtende tagtjek her

Jydst tagteknik tilbyder dig lige nu denne service helt gratis, som kan ende med at spare dig for rigtig mange penge. Har dit hus nogle skader, som kan have store konsekvenser senere hen, som f.eks. huller, svamp eller manglende isolering, er det en god ide, at få det tjekket efter.

Hvis dit hus for eksempel har svamp, kan det have det have konsekvenser for dit helbred, samt det kan sprede sig til resten af boligen, da det vil synke ned gennem vægge og andet inventar. Derfor kan du med fordel få det tjekket inden det er for sent, da en svampekur af et helt hus kan koste mange penge.

 

 

Bestil et gratis tagtjek her

Hvis du bestiller et tagtjek vil du få tjekket følgende:

Tagplader
Tagrender
Inddækninger
Træværk
Tagrygning 

Klik her og få en grundig og gratis gennemgang af dit tag og et overblik over eventuelle fejl og mangler med en detaljeret rapport.

Har du et gammelt eternittag, tagpap eller bare et ældre tegltag, så tag et kig på nedenstående video, hvor du kan se hvordan typiske skader ser ud og hvad du kan gøre imod det. Har dit tag nogle af disse tegn, så kan du med fordel få taget et gratis tagtjek af dit tag.

Eternittag

 

 


Tagpap

 

 


Tegltag

 

 

 

Bestil dit tagtjek her 


OBS! Dit hus skal være fra før 1980, før du kan få lavet dette hustjek og skal ligge på fastland eller brofaste øer.