Helt GRATIS hustjek – Spar hele 2.995 kr.

Foto: Shutterstock.com

Hvis du ejer et hus fra før 1984, har du nu mulighed for at få det tjekket igennem helt gratis. Det koster dig ikke en krone og kan potentielt få dit hus til at stige i værdi. Se mere her.

Denne artikel indeholder affiliate links

Efter flere år med stigende boligpriser, går flere og flere dansker med overvejelser omkring boligforbedringer og renoveringer af deres huse. Det kan være en god idé at få et overblik over hvilke forbedringer der bedst kan betale sig, især hvis dit hus er af ældre dato. Det kan potentielt få din bolig til at stige i værdi.

Bestil et gratis hustjek her

Et hustjek indebære en grundig gennemgang af husets vinduer, døre, træværk, facade, tag, tagrender, loft- og hulmurisolering. Hustjekket vil give dig et overblik over husets tilstand og den medfølgende rapport, vil fortælle dig om der er eventuelle fejl og mangler, samt hvordan husets generele sundhed er. Når du har fået rapporten kan du vurdere, om du burde invistere i en mindre eller stor renovering. De rigtige renoveringer, kan potentielt give dig et langt større afkast, den dag du ønsker at sælge.

Normalt koster sådan et hustjek 2.995 kr, men i dag kan du få dette tilbud helt gratis. Så har du et hus fra 1984 eller før, så vil det næsten være dumt ikke at få tjekket dit hus igennem.

 

Foto: Shutterstock.com

 

Klik her og bestil et gratis hustjek

Sådan foregår det

Proceduren er følgende ved et hustjek:

  1. Book online – vælg en dato og tidspunkt, der passer dig.
  2. Hustjekket – Dit hus bliver gennemgået fra top til tå.
  3. Detaljeret husrapport – Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, forslag til energibesparelser og tilbud på eventuelle renoveringer.
  4. Velkendte smileys – Med de velkendte smileys, fortæller rapporten hvilke forbedringer der kan gøre dit hus sundere.
  5. Gennemgang af rapport – Konsulenten gennegår rapporten sammen med dig og giver dig en pris på udbedringer af de områder, der har fået en mindre god smiley. 

Klik her og bestil dit gratis hustjek.

* Tilbuddet gælder kun på fastland og brofaste øer

 

 

 

Læs også