Lyt til over 200.000 lydbøger gratis hele sommeren

Foto: Shutterstock.com

Nu kan du lytte til gode historier, biografier og meget andet helt gratis. Det er uforpligtende og du får adgang til over 200.000 bøger, som du kan lytte til de næste 8 uger, mens du nyder den danske sommer.

Denne artikel indeholder annoncørbetalte links

Lydbøger har aldrig været så populære, som de er lige nu. Med en lydbog, kan du lytte til dine yndlings historier, biografier og meget andet, når du er på farten, vil slappe af i haven eller parken, eller hvis du laver huslige pligter. Du kan have lydbogen med over alt og bruge den som et frirum, hvis du har brug for fred og bare har brug for at lytte.

Opret dig gratis her og få 8 ugers gratis adgang til over 200.000 lydbøger

Med en samling på over 200.000 bøger, er der helt sikkert også noget for dig. Er du mest til biografier af nogle af hverdagens stjerner, en spændene krimi eller de store klassikere, så findes de her.

Sådan gør du

Start din prøveperiode idag, og se om lydbøger er noget for dig. Det eneste du skal gøre er at klikke på dette link og tilmelde dig gennem en formular. Det tager ikke mere end 2 minutter, også har du adgang til over 200.000 bøger de næste 8 uger, helt gratis.

Hertil kan du logge ind via deres app, som kan downloades helt gratis, og høre alle lydbøgerne. Gennem app’en kan du bl.a. dele lydbogen til diverse enheder, som f.eks. apple carplay, chromecast og apple tv, samt downloade dem, så du kan høre dem når du er offline.

Opret dig gratis her og få 8 ugers gratis adgang til over 200.000 lydbøger

Vind et års abbonoment af lydbog

Lige nu kan du også deltage i konkurrencen om at vinde et års abonoment hos Bookbeat. Det eneste du skal gøre at deltage ved at klikke på dette link

 

 

 

Læs også