Har du nedsat hørelse? Test dig selv her

Foto: Shutterstock

Du ved det måske ikke selv, men din hørelse kan være svækket uden at du ved det. Nu kan du teste din hørelse helt gratis i dit helt eget hjem. Se mere her

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Mange danskere går rundt med nedsat hørelse, som de egentlig burde få hjælp til, men ikke får gjort noget ved, hvilket der er en god grund til. Hørelsen bliver nemlig svækket langsomt gennem årene og derfor kan det være svært at opdage.

Dårlig hørelse kan være med til at sænke din livskvalitet og kan have store sociale konsekvenser, for både dig og din nærmeste. Læs mere længere nede i artiklen.

Mange danskere ser det som værende en meget personlig sag at få et høreapperat. Det kan virke grænseoverskridende og det kan være svært at tage det første skridt. I dag kan du heldigvis få høreapperater, som du nærmest ikke kan se.

Noget af det, som gør at vi danskere ikke får testet vores hørelse er blandt andet den bøvlede proces. Det kan kræve lægebesøg, en tid hos hørelægen m.v. Nogle har simpelthen ikke tid, lyst eller mulighed for at møde op til en høretest. Det er der heldigvis råd for nu.

Få testet din hørelse nemt sådan her

Der er nu andre alternativer til at få testet din hørelse. Du kan nemlig nu få et kørende testcenter hjem til dig, som kommer på det tidspunkt der passer dig.

Det foregår sådan, at du går ind på dette link og udfylder formularen. Herefter kan du bestille en tid til en helt gratis høretest, som kommer til din hoveddør, når det passer dig.

Når du har bestilt tiden og det kørende hørecenter ankommer til din dør, er det blot at stige ind i det kørende hørecenter, hvor en professionel audiolog vil tjekke din hørelse.

Du vil få direkte svar efter testet, hvor du kan få vurderet om du har nedsat hørrelse og har behov for høreapperat eller ej. Det bliver ikke meget nemmere.

Bestil din høretest her

 

Læs også

Tjen penge på at sige din mening

 

Sådan påvirker dårlig hørrelse din livskvalitet

Det kan desværre have store sociale konsekvenser for dig og dine nærmeste at have nedsat hørelse. Har du nedsat hørelse, oplever du måske, at du trækker dig fra sociale sammenhænge og aktiviteter. Det gør du, fordi du har svært ved at følge med i samtalerne og måske mister en del informationer undervejs.

Det kan også påvirke din hverdag, hvor du kan miste daglige informationer, som du simpelthen ikke opfanger. Det kan have fatale konsekvenser for din dagligdag, og kan være med til at sænke din daglige livskvalitet.

Det er derfor vigtigt at du får tjekket din hørelse hyppigt, specielt hvis du er ved at komme lidt op i alderen. Hvis du har nedsat hørelse, kan du øge din daglige livskvalitet og få en bedre hverdag, ved brug af et eventuelt høreapperat.

Bestil din høretest her

 

Læs også