Sidst blev tilskud revet væk – Nu kan du få tilskud til op til 25.000 kroner

Foto: Shutterstock.com

Går du med planer om at få installeret en varmepumpe? Nu kan du få op til 25.000 kroner i tilskud her

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Det kan være dyrt at få varme i sit hjem, og det kan endda være endnu dyrer, hvis man skal have erstattet den gamle varmekilde til en ny og bedre. Nu er der hjælp og hente, da en såkaldt bygningspulje kommer her til sommer med formål at hjælpe danskerne til at få erstattet deres varmekilde meget billigere.

Sidst denne bygningspulje blev uddelt på 250 mio. kr, var der indgivet ansøgninger for alle pengene på dagen den blev offentliggjort. Den kommer nu igen, og du har nu mulighed for at få fat i et tilskud på op til 25.000 kr., men du skal være forberedt.

Klik her og se hvor meget du kan spare på med en varmepumpe

En varmepumpe på abonnement

En varmepumpe kan være en stor investering og kan være forbundet med risiko, men det er der nu en løsning på. Det er nu nemlig muligt at få en varmepumpe på abonnement, hvor du blot skal betale 7.500 kr. for opstart, hvor du herefter betaler et månedligt beløb. I abonnementet er der inkluderet service, reparationer, årlige lovpligtige tjek, overvågning og optimering af driften, så den bliver så effektiv og billig som muligt.

Skal du have installeret en varmepumpe kan det koste op til 130.000 kroner, så du kan altså med fordele vælge at abonnere på en i stedet. Det vil både spare dig penge på elregningen på den lange bane, men det gør det altså også noget billigere at få implementeret.

Klik her og indhent et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

Krav til tilskud

For at få en del af tilskuddet er der nogle krav. For det første, så må du ikke foretage arbejdet selv. Du skal altså have en professionel til at klare arbejdet. For det andet, skal du foretage implementering inden for to år efter tilskuddet bliver tildelt.

Men selvom en installering af en varmepumpe på abonnement kun koster 7.500, kan du altså stadig få et tilskud på helt op til 25.000 kroner. Får du fat i tilskuddet, kan de første måneder altså gå hen og være helt gratis for dig.

Vær forberedt og spar penge

For at få fat i tilskuddet skal du altså have indhentet et tilbud, som du kan indsende til bygningspuljen. Derfor anbefales det at du får indhentet et tilbud på en varmepumpe, så du er forberedt til når den næste bygningspulje bliver offentliggjort.

Ved at integrere en varmepumpe i dit hjem, hvad enten om det er luft til luft eller luft til vand, så er det en fornuftig investering på den lange bane. Varmepumper er nemlig med til at nedsætte varmeforbruget og samtidig med til at reducere dit CO2 udslip. Så vil du gerne spare penge og være mere miljøbevidst, så få et tilbud her og vær forberedt til den næste bygningspulje.

 

 

Læs også