Hos en kvinde i hovedstadsområdet stod vejrudsigten på guldregn

Foto: Shutterstock

En kvinde i hovedstadsområdet løb for nyligt med den store jackpot på de Originale Danske Spilleautomater hos Spillehallen.dk.

Denne artikel indeholder affiliate links

En helt almindelig aften, blev for en kvinde i hovedstadsområdet, til aften hun aldrig kommer til at glemme igen. Hun endte nemlig aftenen med en bankkonto, der var næsten surrealistisk, efter hun ramte jackpotten hos Spillehallen.dk.

Gevinsten lyder helt præcist på svimlende 712.923 kr., og blev vundet på spilleautomaten Virginia City på Spillehallen.dk, hvor hun spillede sig frem til 3 træk på Guld Jackpotten, der i sidste ende landede på 3 Guldbarrer, og dermed udløste den enorme gevinst. 

Selvom det er 4. gang, hun vinder en Guld Jackpot, var de tidligere gevinster ikke nær så store, hvorfor hun denne gang måtte se sig lamslået over det store beløb på over 700.000 kr, der nu stod på hendes spilkonto.

Tilmeld dig Spillehallen.dk her og se deres store udvalg af populære spil

Den heldige vinder udtaler, at hun har et ønske om en nyere bil i garagen, og at en rund fødselsdag i familien snart finder sted. Mon ikke der nu er råd til en opgradering af bilen samt en større gave til fødselaren efter sådan en gevinst.

Det er faktisk ikke en sjældenhed, at spillere ofte rammer Guld Jackpotten på Spillehallen, da man allerede har set den vundet 190 gange bare i 2021. Denne gevinst er dog i den højere ende, og er faktisk den anden største i Spillehallens historie.

 

Kunne du tænke dig at jagte Guld Jackpotten?

Hos Spillehallen.dk finder du et bredt udvalg af kendte slots maskiner for enhver smag, hvor spiloplevelsen er i fokus, og alle gevinster er skattefrie.

Du finder blandt andet spilleautomater som ‘Hvem vil være millionær?’, live roulette og blackjack med live dealere, så du kan følge med når du spiller.

Kunne du godt tænke dig at prøve Spillehallen.dk, så skal du blot følge disse steps: 

1. Tilmeld dig spillehallen.dk via dette link 

2. Registrer dig og få 75 kr. gratis at spille for - det kræver ingen indbetaling

3. Udforsk alle de fede spil, og måske er det dig der vinder den næste jackpot

 

Læs også