Tilskud revet væk – Denne dato får du chancen igen

Foto: Shutterstock.com

Går du med planer om at få installeret en varmepumpe? Til september kan du få fingrende i op til 37.000 kr. i tilskud. Se mere her!

Denne artikel indeholder affiliate links

Det kan i mange tilfælde være dyrt at få varme i sit hjem, og det kræve en stor invistering at få skiftet sin gamle varmekilde ud med en ny. Det ændrer sig dog nu, da en såkaldt bygningspulje, som regeringen netop har sat dato på. Sidst var Bygningspuljen på 250 millioner kroner, men alt tegner på at den denne gang bliver endnu højere. Sidst puljen blev uddelt, blev der indgivet ansøgninger for hele puljen på en dag, men er du forberedt, så kan det være dig der får fat i en del af puljen.

Klik ind her og se hvor meget du kan spare med en varmepumpe

Selve tilskuddet kan svinge meget i forhold til hvilken form for bolig du har, samt hvilken form for varmekilde du har i forvejen. I 2020 lå beløbet på mellem 22.000-37.000 i tilskud, hvis du valgte at skifte fra din gamle varmekilde til en varmepumpe. Selvom om der rift om tilskuddet, kan du med fordel forberede dig til næste pulje, som kommer angiveligt skulle komme her d. 15 september (Kilde: https://energihjem.dk/tilskud/)

“Vi har beregnet tilskudssatserne ud fra markedspriserne på det pågældende tiltag. Og det svarer cirka til 30 procent af det, det koster at få en håndværker til at lave de,” lyder det fra Katharina Meyer der er fuldmægtig i Energistyrelsen ifølge Ritzau.

Så billigt kan du få en varmepumpe

Hvis går og overvejer at få udskiftet din gamle varmekilde til en varmepumpe, så bør du ikke vælge det første tilbud du finder. I stedet bør du finde en sammenligningstjeneste, som kan indsamle flere for det.

Derfor kommer du heller ikke til at gå tomhændet fra denne artikel, for det har vi nemlig fundet til dig. Du kan nemlig nu hente tilbud ind fra flere forskellige udbydere gennem Tjenestetorvet. Her får du tre tilbud helt gratis og uforpligtet, fra nogle af markedets bedste udbydere. Du behøver ikke at tage imod tilbuddene, hvis de ikke passer til dig og din økonomi, men det er helt gratis og uforpligtende at tage et kig.

Få tre tilbud her og se hvor mange penge du kan spare på en varmepumpe.

En invistering i fremtiden

Ved at intregrere en varmpepumpe fremfor din nuværende varmekilde, så er det en fornuftig invistering. De er nemlig til at nedsætte dit varmeforbrug og samtidig med til at reducere dit CO2 udspil. Det betyder altså at du både sparer penge løbende, men fordi dit hus højst sandsynligt får et bedre energimærke, så vil din husværdi også stige. Det kan komme til at tjene dig mange penge, ved et eventuelt salg i fremtiden.

Så hvis du gerne vil lave en fornuftig invistering i fremtiden, så kan du med fordel indhente tre tilbud her, så du er klar til d. 15 september, hvor du har mulighed for at ansøge om Bygningspuljen på 250 millioner kroner plus.

Krav til tilskud

Der er nogle enkelte krav, hvis du skal have en del af det høje tilskud.

For det første må du ikke foretage arbejdet selv. Du skal altså have professionelle folk til at gøre arbejdet for dig. Derudover skal du påbegynde installationen senest to år efter, at du har fået tilsagn om tilskud fra bygningspuljen

Klik ind her og få tre uforpligtende tilbud

 

 

 

Læs også