Tjen penge på dine holdninger - så nemt er det

Foto: Shutterstock.com

Det lyder næste for godt til at være sandt, men nu kan du tjene penge på at ytre dine holdninger og præferencer. Det eneste du skal er, at svare på nogle spørgsmål omkring hvad du godt kan lide.

Denne artikel indeholder affiliate links

Vi er alle forskellige og har forskellige holdninger og præferencer her i livet, og der er ikke nogle tvivl om, at der er nogle der er bedre til at ytre det end andre. Men hvad end du er god til at ytre dine holdninger eller ej, så er dine holdninger og præferencer værdifulde. 

Firmaet Norstat er en af Europas ledende leverandører af dataindsamling og de har brug for netop din mening. Her kan du deltage i markedsundersøgelser og meningsmålinger, som du hertil bliver belønnet for. Du kan tage op til flere undersøgelser og jo flere du deltager i, desto højere en belønning får du. 

Forskellige undersøgelser

Der laves hele tiden nye undersøgelser, som kan handle om al verdens ting. Dette kunne f.eks. være at evaluere forskellige produktkoncepter, reklamer eller nye mærkevarer. Det kan også handle om mere samfundsrelaterede temaer, som politiske meninger, meninger om dagsaktuelle sager, nyheder eller lignende. Det kan også være en mulighed at blive inviteret til at deltage i andre typer af undersøgelses studier som f.eks. fokusgrupper eller dybdeinterview. 

Tilmeld dig her og bliv belønnet for dine holdninger og præferencer

Simpelt og nemt

Det er super nemt at tilmelde sig til undersøgelserne, og du styrer samtidig helt selv hvilke og hvor mange undersøgelser du gerne vil deltage i. Det eneste du skal gøre er følgende: 

  • Du tilmelder dig via links her i artiklen
  • Du bliver opdateret når der er nye undersøgelser klar til dig. Det gør du enten via mail eller i en app
  • Du deltager når det passer dig. Undersøgelserne kan udføres når som helst, hvor som helst - på din mobil, tablet eller computer
  • Du forpligter dig ikke til noget. Deltag i de undersøgelser du har lyst og tid til

Undersøgelser for alle 

I næsten alle undersøgelser vil Norstat gerne have et repræsentivt udsnit af danskere, og vil derfor gerne opfrodrer alle til at melde sig til. Uanset om du er ung eller gammel (Dog minimum 15 år gammel, mand eller kvinde, bor på i Thisted eller Næstved, så er din mening lige så god, som alle andres.

Der kan dog være undersøgelser, hvor der bliver undersøgt inden for specifikke målgrupper, hvor der bliver ledt efter specifikke respondenter. Derfor går Norstat også meget op i, at have så mange forskellige respondenter som muligt, og det kan lige præcis være dig de leder efter. 

Tilmelder du dig hos Norstat, er det helt gratis og uforpligtende. Du bliver tværtimod belønnet for at være med undersøgelserne. 

Bliv en del af Norstat her og få belønning for dine holdninger og præferencer

 

Læs også

Er din elregning for høj? Se om du kan spare penge på den her

 

Læs også