Vind en Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Foto: Toyota

Drømmer du om at sætte dig bag rattet i den splinternye Toyota Rav4 Plug-in Hybrid, så er der godt nyt til dig. Nu har du nemlig muligheden for at vinde den lækre Toyota, som kan blive din i hele 4 måneder.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Det eneste, du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er at tilmelde dig Toyotas nye quiz. Det kan da ikke være mere simpelt.

Foruden muligheden for at vinde fire måneder bag rattet i den lækre Toyota Rav4 Plug-in Hybrid, så kan du også vinde lækre hotelophold.

Skriv dig op allerede nu og få en chance for at vinde en bil.

 

Hotelophold og Rav4

Selvfølgelig drømmer man om den helt store præmie, som er den skønne Toyota Rav4 Plug-in Hybrid, men ved at skrive sig op til quizzen, så har man også muligheden for at vinde lækre hotelophold.

Du kan være med i konkurrencen helt frem til den 18. marts 2021, og selve quizzen begynder den 8. marts, men du kan allerede tilmelde dig nu, så skynd dig at skrive dig op her.

 

Toyota Rav4 Plug-in Hybrid

Den helt nye SUV RAV4 Plug-in Hybrid har taget Danmark med storm. Den kraftfulde SUV er designet til at skille sig ud og bygget til at blive kørt.

Modellen blev præsenteret sidste år, og allerede kort tid efter var der udsolgt for forudbestilling. Men nu er bilen tilbage, og du kan være med i konkurrencen om at vinde RAV4 Plug-in Hybrid i 4 måneder (værdi 20.000 kr.) og lækre hotelophold.

Konkurrencen løber fra den 8. til den 19. marts 2021. Den 22. marts udtrækkes vinderne af konkurrencen.

 

Læs også