Er din krop forberedt på vintermørket?

Manglen på sommersolens D-vitamin kan gøre det svært for kroppen at komme igennem de lange mørke måneder, der venter vinteren over, men der er heldigvis råd for det.

Denne artikel indeholder affiliate links

Dels er der trætheden, der melder sig, når mørket falder på og sollyset udebliver eller mindskes, men det er også hårdt for kroppens hjerte, muskler og blodcirkulation, når det sker.

VitaePros nye udgave af det populære kosttilskud tager højde for dette, og indeholder bl.a. olivenolie og flere fedtsyrer, der gavner kredsløb og hjerte, så din blodcirkulation kan holde sig på toppen.

Køb VitaePro og kom godt igennem vinteren

VitaePro® indeholder nu omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, der bidrager til en normal hjertefunktion* samt olivenolie-polyphenoler, der beskytter fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress**

Og VitaePro indeholder selvfølgelig stadig, alle de ingredienser, som VitaePro i forvejen er kendt for.

De ingredienser har nemlig alle en gavnlig effekt på flere af kroppens vigtige funktioner, og der er bl.a. tale om antioxidanter, der er en del af kroppens interne forsvar.

De findes i forvejen i kroppens celler som enzymer, men kroppen kan ikke producere nok antioxidanter selv, så den er altså afhængig af at dem igennem kosten også, så der er nok til at beskytte celler, væv og organer.

Kroppen producerer ikke selv nok antioxidanter, og derfor må vi få det tilført gennem kosten.

Du får bl.a. vitamin-B12 mod træthed og C-vitamin samt D-vitamin og E-vitamin og selen til dine celler, og så er der selvfølgelig Boswellia serrata til dine led.

Ingredienserne er som altid af høj kvalitet og udvundet af vigtige planteekstrakter.

 

Prøv det nye VitaePro til halv pris nu!

Lige nu har du mulighed for at prøve VitaePro til en ekstra god pris og samtidig hjælpe din krop til at modstå vinterens strabadser, mens du styrker både led, celler og blodcirkulation.

Som ny kunde kan du spare helt op til 50 %, og du betaler KUN 164 kr. for de første 7 uger.

Og der er ingen binding!

Så skynd dig at slå til, mens tilbuddet varer.

Køb det nye VitaePro til halv pris i dag!

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.
** Dokumenteret effekt på normal hjertefunktion ved 250 mg EPA og DHA dagligt (2 kapsler/døgn).

VitaeLab er en del af NutraQ-koncernen, der er blandt Nordens største leverandører af produkter indenfo helse og personlig pleje.