Sådan tjener du penge på at svare på spørgeskemaer

Foto: Shutterstock

Denne artikel indeholder affiliate links

Det lyder måske for godt til at være sandt. Kan man virkelig tjene penge på at svare på spørgsmål om, hvem man stemmer på, eller hvilke radioprogrammer man har hørt? Ja, det kan man faktisk.

Hos Yougov kan du optjene point ved at deltage i spørgeskemaundersøgelser og disse point kan omsættes til gavekort, der kan bruges til lige præcis det, du mangler. Spørgeskemaerne lander i din mailboks, og så skal du udfylde dem efter bedste evne. Selvfølgelig skal du svare ærligt, så Yougov kan vedblive med at lave undersøgelser af højeste kvalitet.

Forskellige typer af spørgeskemaundersøgelser

De spørgeskemaer, du får tilsendt, er typisk forskellige typer af markedsundersøgelser. De skal hjælpe virksomheder til at forstå deres kunder og kundernes adfærd. Det kan også være spørgeskemaundersøgelser, der måler tendenser eller holdninger hos danskerne. Mange af disse undersøgelser er bestilt af nogle af Danmarks største medier, så du kan sagtens opleve at dine svar efterfølgende bliver fremhævet i nationale medier.

Besvarelsen af spørgeskemaerne kan gøres hjemmefra lige så nemt, som det kan gøres på farten. Det kan gøres via din mobiltelefon, så brug fem miniutter, mens du står i kø i Fakta. Du kan også gøre det mens du sidder i toget på vej hjem fra arbejde.

Alle kan være med

Da Yougov forsøger at finde et repræsentativt udsnit af danskerne, opfordres alle til at melde sig til. Uanset om du er ung eller gammel (Dog minimum 18 år gammel), mand eller kvinde, bor i Aarhus eller København, så skal Yougov bruge din mening. Det er ikke alle undersøgelser, du inviteres med til at deltage i, for hver enkelt undersøgelse kræver en bestemt sammensætning af respondenter. Derfor er det også vigtigt, at der er en stor variation af tilmeldte.

Har du lyst til at svare på spørgsmål og samtidig modtage betaling for din indsats, så kan du allerede tilmelde dig i dag. Følg dette link allerede nu og tilmeld dig med det samme.

 

Læs også