Stiger prisen på dit abonnement igen? Sådan får du prisen ned

Foto: Shutterstock.com

Abonnementer kan være fantastiske, fordi man ikke skal forholde sig til en månedlig faktura, som man skal betale. Omvendt kan de også gøre rigtig ondt på din økonomi, da abonnementer sjældent koster meget, men hvis du har flere af dem, kan det blive dyrt.

Mit navn er Henrik, og jeg går meget op i, at jeg ikke skal betale mere for et produkt, end det er værd. Jeg er helt sikkert ikke ene om det, men alt for mange af os er for dovne til at bruge den tid, som det tager at finde et billigere alternativ.

Læs også

Betaler du for meget for din bilforsikring? Jeg sparede 2.500 kroner

Få et billigt abonnement og 2 måneder gratis lige her

Derfor har jeg i løbet af den seneste tid sat mig til at finde den hurtige løsning til, hvordan man kan spare penge på sine nuværende abonnementer. Denne gang er det et mobilabonnement, hvor jeg på sigt kommer til at spare mange penge.

Prisen på dit abonnement stiger igen

Onsdag den 28. april fik jeg en email om, at mit mobilabonnement ville stige fra 159 kroner til 169 kroner om måneden. Jeg havde været kunde hos Telmore i mere end fem år, og mit abonnement startede i 129 kroner.

Da jeg modtog mailen om prisstigning tænkte jeg, at nu var det nok, og derfor satte jeg mig for at finde ud af, om jeg ikke kunne gøre det bedre. - Spoiler alert - Det kunne jeg.

Mit abonnement indeholdt fri tale, 35 GB hvoraf 10 kunne bruges i EU og så havde jeg musik med. Telmore Musik blev dog stort set aldrig benyttet, og derfor var det nok på tide at se sig om efter noget nyt.

Noget jeg til gengæld bruger meget af, er data.

Jeg valgte derfor at lave en hurtig søgning på Google, hvor jeg fandt en hjemmeside, der sammenlignede mobilabonnementer. Hjemmesiden hed Samlino, og efter et par hurtige klik, hvor jeg stillede mine krav, fik jeg tilbudt flere gode løsninger.

Valget faldt dog på dukaTale, et forholdsvis nyt teleselskab, der dog vandt flere test for bedste mobilabonnement i 2018. Priserne holder dog fortsat 100 %, og jeg blev lokket, da jeg slap for betaling de første to måneder.

Det kan du også.

De første to måneder er gratis.

Der er tre abonnementer at vælge i mellem. dukaTale 10GB til blot 99 kroner om måneden. dukaTale 20GB til 119 kroner i måneden eller den store dukaTale 50GB til 149 kroner i måneden.

Grundet min trang til data valgte jeg den sidste løsning, og jeg bestilte derfor et nyt mobilabonnement med 50GB data.

Hos dukaTale er der ingen binding, så du kan opsige dit abonnement igen når som helst, hvis du ikke skulle være tilfreds. Alt din data kan bruges i EU, så du begrænser dig altså ikke til få GB, som jeg eksempelvis gjorde.

Med i alle pakker er også fri tale, fri SMS/MMS.

De første to måneder af dit abonnement er ligeledes gratis, så hvis du bestiller et abonnement i dag, betaler du først to måneder efter, at du har taget dit abonnement i brug.

Du skal ikke løfte en finger

En af grundene til, at jeg selv har været påpasselig med at skifte mobilabonnement er, at jeg ikke selv har lyst til at tage samtalen med mit nuværende selskab for at have den akavede ‘Jeg vil gerne afmelde mit abonnement-samtale’

Det er dog ikke nødvendigt, for dit kommende abonnement opsiger dit nuværende abonnement for dig, og du kommer først til at betale, når bindingen på dit nuværende abonnement hører op.

Klik her for at se dit nye abonnement hos dukaTale

*Indeholder reklamelinks

Læs også

Få adgang til Mofibo helt gratis