Smart trick: Derfor har du altid brugt dit skærebræt forkert

Foto: Shutterstock

Har du nogensinde tænkt på, at hvordan du kan gøre din madlavning langt nemmere? Så kan dette trick, hjælpe dig lidt på vej.

Det er de færreste mennesker, som ikke ejer et skærebræt - de er uundværlige i forbindelse med madlavning. De fleste af skærebrætter, har et hul i den ene ende. Har du nogensinde tænkt over hvorfor?

Læs også

Skyder mod dansk skolegård: Flere børn strejfet

Man forestiller sig nemt, at hullet er lavet med den hensigt, at det kan fungere som et håndtag - enten i forbindelse med opbevaring, eller for at gøre det nemmere at rengøre. Der er dog også en helt anden funktion, som de færreste har tænkt på.

Sådan slipper du for at ramme ved siden af

Når man skærer eksempelvis grøntsager og efterfølgende skal have grøntsagerne i en skål, så er der overhængende fare for, at man lige kommer til at spilde lidt ved siden af. Men med dette trick, slipper du får at spilde. Det skriver Newsner.

Læs også

Landmand søger kærlighed: Stine afslører planer for fremtiden

En video viser hvordan du i stedet for, kan skubbe grøntsagerne - eller hvad du ellers har skåret - ned i skålen, gennem hullet. På den måde slipper du for at noget rammer ved siden af.

Herunder kan du se videoen - så slipper du for fremadrettet, at skulle “sigte” når du skal have dine grøntsager over i skålen.