Mobilabonnementer til børn

Foto: Shutterstock.com

Her på siden kan du let finde et godt og billigt abonnement til dit barn, som skal have et børneabonnement til telefonen.

Det er forholdsvis let at finde et mobilabonnement til en voksen person, men hvad med det første mobilabonnement til barnets første telefon?

Der er ingen tvivl om, at et barn ikke har behov for den samme mængde data, eller den samme mængde taletid. Derfor er det spild af penge, hvis du køber et ‘voksen-abonnement’ til dit barn.

Læs også

Her er dit næste mobilabonnement - To måneder GRATIS

I denne artikel har vi taget et kig på, hvilke muligheder du har for at vælge et mobilabonnement til dit barn, uden at det koster det hvide ud af øjnene.

Billige mobilabonnementer til børn

Vi har taget et kig på fire udbydere, der alle tilbyder mobilabonnementer til børn. Fælles for dem alle er, at prisen er i den lave ende, og at tjenesterne er ganske fine. Du kan læse mere herunder, og vælge det abonnement, der passer bedst til dit barn.

Oister Kids 49 kroner

For blot 49 kroner om måneden kan dit barn få et telefonabonnement, der bør passe til barnets behov. Der medfølger en times tale og hele 3 GB data. Derudover så er abonnementet rejseklar, så dit barn ligeledes kan bruge de 3 GB data, mens i er i udlandet.

Samtidig har du mulighed for via ‘Mit Oister’ at følge dit barns forbrug, så regningen ikke kommer til at løbe løbsk. Sidst men ikke mindst, så vil i kunne ringe gratis til hinanden, hvis du eller andre i familien har et Oister-abonnement

Klik her for at se Oister Kids-abonnementet

dukaTale mini 59 kroner

dukaTale koster 10 kroner mere i måneden end Oister men til gengæld følger der også en masse indhold med.

For det første er der 5 GB data inkluderet i abonnement. Disse 5 GB kan du også benytte dig af i udlandet. Derudover er der 5 timers tale og 2 mdr. gratis Fairytell, som er lydbøger til børn.

Der er ingen binding eller gebyrer, og du kan sågar få de første to måneder til dit barn helt gratis.

Klik her for at se dukaTale-abonnementer

GreenTel til børn: 48 kr - 99 kr

Hos GreenTel har de flere forskellige pakker, som du kan vælge under deres børneabonnementer. Prisen går fra 48 kroner og op til 99 kroner. Vi vælger herunder at beskrive, hvad der følger med i den billigste og den dyreste mobilpakke.

Den billige: 2 timers tale i DK og EU. Fri SMS/MMS i DK og EU, 2 GB data i DK & EU

Den dyre: 10 timers tale i DK og EU, Fri SMS/MMS i DK og EU, 30 GB data i DK & 7 GB i EU.

Klik her for at se mobilabonnementer hos GreenTel

Hallo mobil 99 kroner

Hos Hallo tilbyder de ikke et decideret børneabonnement, men til gengæld har de et abonnement med masser af indhold til en forholdsvis lav pris. Hvis ikke abonnementet passer til dit barn, så passer det måske til dig.

For 99 kroner får du:

  • 20 timers tale

  • 30 GB

  • 10 GB i EU

  • Fri SMS og MMS

  • 0 kr. oprettelse

  • Nordens bedste netværk

Klik her for at se mobilabonnementer hos Hallo

*Indeholder reklamelinks

Læs også

Træt af dyre forsikringer? Se hvor meget du kan spare lige her