41-årig mor afslører: Sådan ser jeg 15 år yngre ud

07/01/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
En 41-årig kvinde, der får fortalt, at hun ligner én på 25 år, har løftet sløret for, hvordan hun bibeholder sit unge udseende.

Mest læste i dag

En 41-årig mor, der ser mere end 15 år yngre ud, end hun egentlig er, har nu afsløret hemmeligheden bag sit ungdommelige udseende.

Amber Lancaster fra Californien er 41 år gammel, men hun blev ofte forvekslet med én på 25 år, når hun deler billeder og videoer til sine næsten 400.000 følgere på Instagram. Det skriver Mirror.

Influenceren fra Los Angeles kan også bryste sig af at have en stor mængde følgere på det sociale medie TikTok, hvor hun både deler sjove videoer og stilfulde outfits.

I et nyligt klip har hun dog formået at gøre hendes følgere forvirrede, da hun har afsløret sin sande alder. Flere af hendes følgere mener dog, at det ikke kan være sandt.

"Dette er for alle, der ser yngre ud end deres faktiske alder, og folk ikke tror på dem, når du fortæller dem, hvor gammel du er," lyder det i videoen.

Foto: Instagram

Amber har afsløret i videoen, at hun faktisk er 41 år gammel. Og det var der mange i kommentarfeltet, der havde svært ved at forstå.

"41, men ligner en på 25. Du ligner en ung dame på scenen," skriver en.

"Folk siger, at du ligner en på 30. Jeg er 30. Du ligner en på 25 - så smuk," skriver en anden, mens en tredje skriver: "Bogstaveligt talt den eneste, jeg har set, hvor du faktisk ser yngre ud end din alder. Fortæl os nu alle dine hemmeligheder."

"Du ser fantastisk ud. Giv mig din hudplejerutine," skriver en fjerde, hvilket flere hundrede har bakket op om.

I et andet klip på hendes profil på TikTok, har hun valgte at dele ud af sine hemmeligheder i en video, der har fået titlen: 'Fire hudplejeprodukter jeg elsker og sværger til'.

"Først er der tretinoin, som du skal have recept til. Jeg har brugt det i 15 år, og det har bogstaveligt talt ændret min hud. Jeg er 41 år gammel, og jeg krediterer denne lille tube her," siger hun.

"Det stimulerede kollagenproduktionen. Det er ligesom ingrediens nummer et, der er videnskabeligt bevist at ændre din hud. Men du har brug for en recept til det."

Amber anbefaler også at bruge et C-vitaminserum til at lysne huden samt at bruge 'Ponds Dry Skin Facial Moisturiser' om natten.

Anbefalet til dig