Ældre bedstemor tilføjede ung mand på Facebook ved en fejl: Så blev de gift

Man får mange skøre venneanmodninger, men næste gang skal man måske sige ja - den kunne jo være fra ens eneste ene. Foto: Shutterstock.

Mange ved at de ældre ikke har helt let ved de sociale medier, og det var da også ved en fejl, at en 62-årig kvinde kom til at tilføje 26-årig ung mand som ven på Facebook, men det er nok en fejl, som hun ikke fortryder. 

62-årige Isabell Dibble der ovenikøbet er bedstemor til ti børnebørn modtog en venneanmodning på Facebook fra den 26-årige Bayram Boussada. Hun troede, at det var en bartender på en kaffebar, som hun havde mødt på en ferie i Tunesien, og derfor godtog hun venneanmodningen fra den unge mand.

Begyndte at skrive sammen

Det var sidste år i maj, at hun modtog den mystiske venneanmodning, og de begyndte straks, at skrive sammen, men Isabell fandt hurtigt ud af, at det var en helt anden hun var blevet venner med, men han havde det samme navn, som fyren fra kaffebaren.

Isabell har dog ingen problemer med fejltagelsen, som endte med, at parret blev forelskede i hinanden, og sidenhen blev de også gift, på trods af den store aldersforskel på 36 år. Det skriver Ekstra Bladet. 

Isabell Dibble var skeptisk i starten af forholdet - mest på grund af den store aldersforskel, men hun kunne ikke modstå den gode kemi der var mellem parret.

Isabell har delt et billede af dem sammen på sin Facebook-profil, og sat den på som profilbillede.

Derfor rejste hun i oktober 2019 til Madeira i Tunesien for at møde Bayram Boussada i virkeligheden, og det skulle vise sig at blive en romantisk tur.

Bayram faldt nemlig hurtigt på knæ og friede til sin 62-årige kæreste.

Isabell blev meget glad, og sagde ja med det samme. Hun har også berettet, at hun aldrig har været mere lykkelig i sit liv.

Brylluppet var allerede i januar 2020, og det blev holdt i Tunesien. De holdt en kæmpe fest mere end 100 deltagere.

Isabell er klar over, at nogen der vil se skævt til brylluppet, og til det har hun udtalt:

”Jeg ved, at der er mange svindlere på Facebook. Så selvfølgelig var jeg meget skeptisk i starten. Jeg har læst historier om kvinder, der er blevet snydt. Men Bayram har aldrig spurgt mig om penge. Han har aldrig bedt mig om noget. Han er ligeglad med, om jeg flytter ned til ham, eller om han flytter til England. Vi vil bare være sammen. Jeg har både mine egne børn samt ti børnebørn her i England, så jeg ønsker ikke at flytte til Tunesien. Men lige nu er det svært for Bayram at flytte til England, fordi ingen af os tjener penge nok til at det kan lade sig gøre. Forhåbentlig vil tingene ændre sig i fremtiden,” har Isabell udtalt til SWNS.

For at gøre det hele mere kompliceret har det nye ægtepar måtte være adskilt fra hinanden gennem flere måneder under coronakrisen. Tingene begynder dog at se lysere ud, da flere lande åbner for at kærester og ægtefolk må besøge hinanden.

 

Læs også

Meget ondt: Mand bortførte katte på Bornholm

 

 

 

Læs også