Afsløring: Så mange tatoveringer har kronprins Frederik

Foto: Shutterstock.

Kronprins Frederik har flere tatoveringer på kroppen.

Kronprins Frederiks morfar, kong Frederik d.9, var glad for tatoveringer og havde både flere - og også større tatoveringer som prydede kroppen. Flere dækkede dele af armene og brystet, blandt andet med motivet af en stor drage, som var tegnet i noget der mindede om japansk stil.

 

Så mange har kronprins Frederik dog ikke. Men i alt har han to tatoveringer, som sidder på henholdsvis højre læg og højre skulder. Det skriver BILLED-BLADET

Læs også

Frygter enormt pres i januar: Corona-situationen afhænger af danskernes jul

På læggen har han motivet af en haj, mens et nordisk motiv pryder kronprinsens skulder. 

 

Mary overrasker udsatte familier

Frederiks hustru, kronprinsesse Mary uddeler hvert år Mary Fondens særlige donation til et projekt eller en organisation, som hjælper mennesker, der står i en udsat position.

I år har Kronprinsessen valgt, at den særlige årlige donation skal gå til Dansk Folkehjælps julehjælp til enlige forsørgere. Med donationen på 300.000 kr. kan Dansk Folkehjælp hjælpe 230 enlige forsørgere og deres børn med at komme bedre igennem julen. Rekordmange enlige forsørgere har søgt om julehjælp hos Dansk Folkehjælp i år, hvoraf mange fortæller, at corona-krisen har forværret deres økonomiske situation.

”Julen er børnenes fest, siger vi. Men for nogle familier i Danmark kan julen være en svær tid. Og det ser ud til, at der i år - grundet corona-krisen - er endnu flere børnefamilier end normalt, der har brug for en håndsrækning. I Mary Fonden vil vi gerne støtte Dansk Folkehjælps arbejde med at hjælpe udsatte familier bedre gennem julen”, siger Kronprinsessen.

Læs også

Advarer dyre-ejere: Antallet af dyrlægebesøg stiger med 20 procent

15.069 børnefamilier har i år søgt om økonomisk hjælp til at klare julen hos Dansk Folkehjælp. 87,5 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,6 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen, oplyses det. 

Hos organisationen er man glade for, at Kronprinsessen har valgt at bakke op om deres arbejde her i julen og for donationen fra Mary Fonden:

”Vi havde håbet at se et fald i ansøgninger til julehjælp i år. Men det er desværre ikke sket. Flere ansøgere er kommet til, og mange af dem fortæller, at deres økonomiske situation er blevet forværret på grund af corona, og en del har mistet deres job på den baggrund. Vi er meget glade for donationen fra Mary Fonden. Det er en stor håndsrækning og en gestus, vi er meget taknemmelige for. Med hjælpen kan mindst 450 flere børn få en bedre jul”, siger Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp.