Bruger du for mange penge hver måned? Se hvordan du får gratis el

Foto: Shutterstock.com

På ganske få minutter kan du spare en masse penge, hvert fald de kommende par måneder. Du har nemlig mulighed for at få gratis el hele sommeren, og det tager kun få minutter at komme i gang.

Hver måned skal der betales faste udgifter, og mange af disse udgifter hænger langt ud af halsen på folk. Det kan der heldigvis laves om på, og det hjælper vi dig med herunder.

Klik her for at få gratis strøm i tre måneder

Læs også

Betaler du for meget for din el? Se hvor meget du kan spare her

En af de faste udgifter man bare ikke kan komme udenom, er elregningen. Det er nødvendigt med el, medmindre man bor i en hule, og derfor kommer man hver måned til at betale for strøm til sin bolig.

Hos GNP vil de dog gerne hjælpe dig lidt på vej, og derfor tilbyder de dig at få gratis strøm hele sommeren, og derefter tilbyder de lave priser på dit elforbrug.

Gratis strøm hele sommeren

Hvis du vælger at skifte over til GNP Energy, så giver de dig strøm kvit og frit i juni, juli og august. Du får dermed tre måneder, hvor du ikke skal betale for din strøm, uanset hvor meget du bruger.

Dine faste udgifter i løbet af sommeren bliver derfor også mindre, og du vil derfor have penge til opsparing eller en mulig ferie.

Du kan få gratis strøm ved at klikke her

Efter de tre måneder er gået, vil du automatisk blive tilkoblet GNP’s Fordel Plus EL, hvor du for kun 25 kroner vil få den absolut laveste elpris, der kan tilbydes.

Alt i alt er det en god måde at spare penge på i løbet af sommeren, og formentlig også efterfølgende, alt afhængigt af dit nuværende el-abonnement.

Klik her for at få gratis el i tre måneder

Læs også

Advarer: Fjern straks dette fra din bil

*Indeholder reklamelinks