Charley ville lave sjov med sine forældre: Endte med tragisk dødsfald

11/06/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Den 20-årige Charley ville pranke sine forældre, men desværre fik det en dødelig udgang.

Mest læste i dag

En universitetsstuderende, der blev fundet død efter en månedlang eftersøgning af, døde, efter at en prank mod hans forældre fik en tragisk udgang.

Charley Gadd, en filmstuderende på 20 år blev fundet i floden Irwell. Han havde været ude at hygge sig med forældrene Jolyon og Kimberled Gadd på The WareHouse Projekt i centrum af Manchester.

Han 'prankede' sine forældre ved at løbe fra dem, og gemme sig, og det havde han gjort flere gange denne aften.

"Jeg løb efter ham, og vi løb et par gader. Så væltede han, og jeg samlede ham op," lyder det fra faren Jolyon ifølge Examinerlive.co.uk, der fortsætter:

"Han synes, at det var virkelig sjovt, at jeg var i så dårlig form, og så gik vi videre arm i arm. Derefter fandt vi noget at spise, men så løb han væk igen," fortæller Jolyon.

Denne gang lykkedes det dog ikke forældrene at finde ham.

Sidst de så ham var omkring en Spar-butik klokken 01.10 natten til lørdag den 11. december. De brugte flere timer på at finde ham, før de valgte at ringe til politiet og melde ham forsvundet.

Ved hjælp af overvågningskameraer kunne politiet følge hans færden, hvor de så, at han var udenfor det Royale Teater, hvor han var på vej videre mod St. Annes Street. Dette var 1.15, altså blot 5 minutter efter, at forældrene havde set ham.

Overvågningen viste efterfølgende, at han var ved en lille parkeringsplads, der lå ved bunden af af søen Irwell.

Kameraerne viste ikke, hvordan den unge Charley pludselig endte i vandet, men politiet mener ikke, at der er foregået noget kriminelt. De mener i stedet, at den unge Charley bare har været rigtig uheldig, og at alkohol nok har spillet en rolle.

Charley forsvandt den 11. december 2021, og blev fundet død i søen Irwill-søen den 10. januar.

Anbefalet til dig