Derfor skal du ikke vende dine glas på hovedet i skabet

16/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En bruger på sociale medier er gået viralt efter at have hævdet, at du aldrig bør vende dine glas på hovedet i dit køkkenskab.

Mest læste i dag

En TikTok-stjerne er gået viralt efter at have vist sine følgere, hvorfor man aldrig bør opbevare briller på hovedet i deres skabe eller på hylder.

I en video, der har fået svimlende 3,6 millioner visninger og 128.000 likes indtil videre, har brugeren @bs.hidden.secrets delt sit seneste køkkenhack med sine mange følgere.

Ifølge den populære TikToker, som har mere end 76.000 følgere, betyder opbevaring af glas på hovedet, at al vægten bliver båret af kanten - som de beskriver som den 'mest skrøbelige del' af glasset.

"Over tid er der større sandsynlighed for, at glasset går i stykker," forklarer @bs.hidden.secrets.

Nogle var enige i TikTok-stjernens råd, hvor en person sagde, at det er "ulækkert at opbevare den del, du drikker af på overfladen", på grund af, at den samler støv.

Men størstedelen af ​​brugerne kritiserede videoen og jokede med, at du simpelthen skulle købe 'stærkere' glas.

En bruger skrev: "Jeg har altid opbevaret dem på hovedet. [Jeg har] ALDRIG haft et problem". 

Den kulinarisk producent Clare Langan fortalte marthastewart.com, at der ikke er nogen 'forkert måde' at opbevare sine glas på.

Dog anbefaler hun "at opbevare mindre brugte krus med kantsiden nedad, for at forhindre støv i at samle sig".

Når det kommer til mere sarte glasvarer til specielle lejligheder, såsom champagneglas eller vinglas, siger Langan, at det "typisk er mere sikkert" for dem at blive opbevaret 'oprejst'.

Når det kommer til tykkere glas siger eksperten, at det er sikkert at stable dem oven på hinanden - hvilket også kan hjælpe med at forhindre støv, og også hjælper med at spare plads.

Anbefalet til dig