Efterladt i 55 grader varm bil: Hvalp bjæffer desperat efter hjælp

Boomer blev efterladt i bilen af sin ejer. Foto: Riverside County Sheriff's Department

Bilen blev kun mere og mere varm, som tiden gik.

Hvalpen Boomer måtte gø og bjæffe for sit liv, da den lille fyr var blevet efterladt i en skoldhed bil af sin ejer, der skulle ordne ærinder. Det fortæller Riverside Country Sheriff, der måtte rykke ud til parkeringspladsen, hvor hunden var fanget. 

Det var en i forvejen en varm dag i Californien, hvor dramaet udspillede sig. Pludseligt hørte en forbipasserende heftig gøen fra en bil, hvor Boomer skreg og peb det bedste, hunden havde lært, i et spinkelt håb om at tiltrække sig opmærksomhed. 

Pludseligt så personen, at hunden var stoppet med at bevæge sig. En bilrude blev smadret og den livløse hund blev trukket til sig. Straks blev der påbegyndt livgivende førstehjælp på stedet, og der blev ringet til politiet.

Læs også

Aner uråd: 103-årig fanget på bopæl

55 grader

Heldigvis lykkedes det den fremmede at få trukket hunden i sikkerhed. Den var dog fortsat ikke ved bevidsthed, derfor krævede det en øjebliksbeslutning, da han begyndte at give hunden livgivende førstehjælp. 

I et indlæg på sin Facebook-side fortæller Riverside County Sheriff's Office, at selvom hvalpen var stoppet med at bevæge sig, så virkede den livreddende hjælp og hvalpen kom til sig selv igen. 

Betjentene placerede derefter hunden  på bagsædet af en patruljevogn med klimaanlæg. Efterfølgende kunne de konstatere, at den parkerede bil, som Boomer var blevet efterladt i, havde en indvendige temperatur på 130 ° F. Det svarer til 55 ° C. 

Læs også

Corona: Forskere tror ny bølge er på vej