Er dit hus fra før 1984? Så kan du få et gratis hustjek

05/05/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Er dit hus fra før 1984? Så har du mulighed for at få et gratis hustjek til en værdi af 3.000 kroner. Se herunder hvordan du gør.

Mest læste i dag

Når man bor i et ældre hus, så kan der være mange fejl og mangler. Det kan være huset ikke lever op til nogle vigtige krav, det kan være, at der er fejl og mangler.

Hvis det er tilfældet, så kan det være dyrt, hvis man venter for længe med at få udbedret de fejl, og det er her, at et gratis hustjek klart kan anbefales.

Få et gratis hustjek til en værdi af 3.000 kroner her

Det er virksomheden Jydsk Tagteknik, der i øjeblikket kører med en ganske glimrende kampagne, hvor de helt gratis tilbyder at lave et detaljeret hustjek på din bolig, så længe den er fra før 1984.

I forbindelse med hustjekket vil du få en detaljeret rapport, som viser alle de fejler og mangler, der måtte være. Herefter modtager du et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udbedret de fejl, der er på huset.

Det er 3.000 kroner værd

Ifølge Jydsk Tagteknik så koster sådan et hustjek normalt 2.995 kroner at foretage. Lige nu tilbyder de det dog ganske gratis.

For at modtage et gratis hustjek skal du gøre følgende.

  1. Klik ind på Jydsk Tagteknik

  2. Vælg dato og tidspunkt der passer dig

  3. Få besøg af Jydsk Tagteknik

Det er ganske simpelt. Du skal i korte træk altså blot vælge den dato, hvor du gerne vil have besøg, også er dit gratis hustjek til en værdi af 2.995 kroner på vej.

Klik her for at bestille dit gratis hustjek

*Indeholder reklamelinks

 

Anbefalet til dig