Få adgang til Mofibo helt gratis

Foto: Shutterstock.com

Få adgang til mere end 180.000 bøger og lydbøger helt gratis. Få 14 dage med Mofibo lige her.

Du har helt sikkert hørt om Mofibo før. Lige nu har du mulighed for at få adgang til deres sortiment af 180.000 bøger og lydbøger i 14 dage helt gratis.

Få Mofibo gratis i 14 dage her

Mofibo kører en kampagne, hvor de giver dig gratis adgang til alt indhold i deres tjeneste. Med mere end 180.000 forskellige bøger og lydbøger er der nok at tage fat i, og i en tid som 2020 hvor coronavirussen har hærget hele verden, er der næppe et bedre tidspunkt at komme i gang på.

Sådan kommer du hurtigt i gang med gratis Mofibo

For at komme i gang med dine 14 dages gratis Mofibo, skal du først klikke på dette eller et af de andre links i denne artikel. Klik her for at gå til Mofibo.

Dernæst gør du følgende

  1. Klik på Opret dig her inde på Mofibo

  2. Udfyld din emailadresse og en valgfri adgangskode

  3. Accepter Mofibos regler og vilkår

  4. Klik på Næste

Kort efter vil du have adgang til et væld af fantastiske titler i form af bøger og lydbøger. Du kan dermed smide dig i sofaen og læse din yndlingsbog, eller putte et par høretelefoner i øret og lytte til en lydbog, mens du kører bil.

VIGTIGT: Når du vil benytte dig af de 14 dages gratis abonnement, skal du ikke lade dig skræmme af, at du skal indtaste kortinformationer. Dette er til for, at du bliver koblet op på et automatisk abonnement, som du kan fortsætte med, hvis du er glad for Mofibo-tjenesten. Det kan du læse mere om herunder

Hvad så efter de 14 dage?

Mofibos tilbud på 14 dage gratis er helt uforpligtende. Det betyder, at du ikke er forpligtet til at fortsætte med et tilbud. Dog skal du huske at melde dig fra igen, inden de 14 dage udløber, ellers vil du automatisk fortsætte med Mofibo til 129 kroner om måneden.

Hvis du bliver glad for Mofibo og ønsker at fortsætte, så lader du naturligvis bare dit abonnement fortsætte, som rigtig mange andre vælger at gøre. Her fra redaktionen har vi kun positive ord om Mofibo.

Ønsker du at prøve Mofibo, så gør det gratis lige her

Læs også

Træt af dyre forsikringer? Se hvor meget du kan spare lige her

* Indeholder reklamelinks