Forældreløs kalv opdrættet af hunde: Logrer med halen når den er glad

04/2/20 10:00

Rikki Tholstrup Jørgensen

Buddy føler sig som en hund efter at den er blevet opdrættet af hunde. Privatfoto: Facebook.
En kalv blev adopteret af en familie, der opdrætter tyske hyrdehunde. Nu tror kalven, at den er en hund og logrer med halen, når den er glad,

Den søde hunde-kalv hedder Buddy, og den blev adopteret af Coral og Wayne Algie, da kalven bare var et døgn gammel. Buddys mor afgik ved døden kort tid efter fødslen og siden har Buddy levet på Coral og Waynes gård i New South Wales i Australien. 

Da Buddy blev adopteret blev den hurtigt optaget af et kuld hvalpe, der behandlede kalven som en af deres egne. Hvalpenes mor, Bada, havde for nyligt givet fødsel til hele 11 hvalpe og kunne med Buddy sige goddag til sit 12. barn. 

"Bada behandler buddy som sin 12. hvalp," har Coral forklaret til mediet The Mirror. 

Kalven Buddy er nu seks uger gammel og har allerede tilegnet sig flere forskellige vaner fra kuldet af hvalpe. Blandt andet leger Buddy tagfat sammen med sine hvalpesøskende, den logrer med halen, når den er glad og krøller sig sammen, når den skal sove.

Selvom Buddy er en del af familien er der visse ting, som hans størrelse ikke tillader. Buddy er blevet populær hos parrets to børn, Bella på 12, og Lawson på 10, fordi Buddy elsker at lege med dem.

Selvom kalven sagtens kan lege med parrets børn, så bliver den stadig nødsaget til at sove udenfor. Coral garanterer dog, at "det vil altid være vores kæledyrskalv, uanset hvor stor den bliver."