'Jeg sang hendes yndlingssang for sidste gang - jeg vidste det snart var slut'

15/01/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En mor har delt sine sidste øjeblikke med sin elskede datter.

Mest læste i dag

"At night she whispers to her baby girl: Someday we will find af place here in this world. This is just our temporary home."

Chelsey havde lagt sig ved sin 11-årige datters side, og græd så voldsomt, at hun ikke kunne synge verset af den populære Carrie Underwood-sang færdig.

"Jeg plejede at synge den for Emmri, da hun var en lille baby. Så da jeg fik en trang til at sætte den på, slog det mig, at vi snart ville miste hende," fortæller den knuste mor i en video på TikTok ifølge Kidspot.

"Jeg hulkede, da jeg prøvede at synge med, fordi jeg vidste, at det ville være sidste gang, jeg ville synge den for hende."

Chelsey havde længe vist, at hun én dag ville miste sin elskede datter. Hun blev diagnosticeret med en hjerneskade og alvorlige handicap ved fødslen på grund af cytomegalovirus (CMV), som Chelsey var blevet smittet med, mens hun var gravid.

Emmris tilstand betød, at hun havde brug for konstant pleje, da hun ellers ikke kunne håndtere sine store smerter. Det var især gældende i de sidste år, hvor hendes helbred blev forværret.

Foto: TikTok

"Det gjorde ondt på hende at blive rørt. At give hende mad, skifte bleer og rense hendes luftveje. Der var en masse nødvendige ting, der forårsagede hende smerte," forklarer Chelsey.

"Hun led enormt, og vi har alle udholdt så mange traumer."

I 2020 blev Emmris tilstand værre, og hendes puls begyndte at falde, hendes nyrer svigtede, og hendes hjernestamme begyndte at lukke ned. Og Chelsey var mere opmærksom end nogensinde på, at tiden med hendes datter var ved at løbe ud.

"Hun voksede op og forsvandt i samme åndedrag... Det er noget, som intet barn bør gå igennem eller forældre være vidne til," siger hun.

I begyndelsen af 2022 kunne Chelsey fornemme, at hendes datter var begyndt at nærme sig sine sidste dage.

"Jeg begyndte at opføre mig, som når man er gravid," siger hun, og tilføjer, at hun blev besat af at færdiggøre Emmris værelse.

"Nu ved jeg, at jeg ikke forberedte mig på bringe en ny baby hjem. Jeg forberedte mig på at sende en af mine afsted."

Derudover begyndte Emmris lillebror, Bennett, også at fortælle Chelsey, at hans storesøster ikke havde meget tid tilbage.

"Bennett havde drømt, at hun drog til himmels næsten præcis en måned, før hun døde. Vi vidste det... Vi ville bare ikke tro på det," siger hun.

Foto: TikTok

Men på trods af tegnene og flere års forberedelse, var det et utroligt chok for Chelsey og hendes familie, da Emmri begyndte at kæmpe for at trække vejret i februar.

Først forsøgte de at forholde sig i ro og forblive positive, da de håbede på, at deres lille pige på en eller anden måde 'ville kvikke op igen'.

Men det blev hurtigt tydeligt, at det ikke ville ske, og Emmri begyndte at have behov for medicin hver time, for at håndtere hendes kraftige smerter.

"Hun var så ude af den. For første gang i flere måneder kunne jeg holde hende, og det gjorde hende ikke ondt," siger Chelsey.

Hun og hendes mand Bobby lagde Emmri ned mellem dem, da ikke ville gå glip af et eneste sekund af hendes sidste øjeblikke. Men parret endte med at falde i søvn – sandsynligvis overvundet af følelsesmæssig og fysisk udmattelse.

"Vi vågnede til hendes sidste åndedrag... Og så hendes tal gå ned til nul," fortæller en knust Chelsey.

"Bobby og jeg lå bare helt stille og holdt vejret i, hvad der føltes som en evighed. Jeg er glad for, at vi kunne være ved hendes side."

Foto: TikTok

På et splitsekund mistede parret deres elskede datter, og deres liv ændrede sig for altid. De sidste 11 år har de desperat forsøgt at holde Emmri sund og sikker, men nu er hun væk, og alt er anderledes.

"Nu forsøger vi at finde en balance mellem vores sorg og at lære at leve uden hende igen. Det har været så hårdt," fortæller hun.

"Vi ser vores søn begynde at være et barn, mens vi savner vores pige og ønsker, at hun kunne være her. Det tager pusten fra mig at se et barn begynde at leve, mens jeg siger farvel til mit andet."

"Jeg ved, at hun vil have ham til at leve for dem begge nu," afslutter hun.

Anbefalet til dig