Julie Zangenberg om dårlig oplevelse: Skete to gange i weekenden

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

På sin Instagram-profil deler sangerinden nu nyheden om indbruddet.

Tirsdag kunne Julie Zangenberg dele en knap så god nyhed på hendes Instagram-profil. 

Hun har nemlig været udsat for indbrud intet mindre end to gange på blot én weekend. 

Det er ikke i privaten at Julie Zangenberg har haft indbrud, men på hovedkontoret hos hendes virksomhed Cozy by JZ. 

Indbruddet hos tøjfirmaet har ikke just været noget der gjorde den 32-årige skuespiller glad. Men hun har alligevel bestemt sig for, at det ikke må fylde for meget.

Læs også

Melvin Kakooza scorer nyt job: “Jeg er utrolig stolt”

"Jeg er lidt bagud i mit posting-game, for var altså i lidt dårligt humør efter 2x røveri i weekenden. Men, så sad jeg og kiggede de skønneste billeder igennem fra vores cozybyjz event i lørdags og tænkte "der er sgu da ikke noget at være trist over - se lige hvor heldigt du er, med så dejlige mennesker og oplevelser omkring dig! Det dumme må ikke vinde og fylde for meget. Fokus på det gode. Så her kommer en masse godt," skriver Julie Zangenberg i sit opslag.

Hjælper i de hårde tider

Herefter fortæller hun om at hun snart har fødselsdag - men faktisk allerede har taget lidt hul på fejringen af denne. Derfor havde hun lørdag slået en 'for-fejring' sammen med et shopping event. Og denne dag var yderst vellykket, derfor sender hun også en tak til sit team i den forbindelse.

Hun takker også alle der kom forbi - og nævner til slut, at det netop er disse mennesker hun fokusere på, når der er noget der er hårdt.

Foto: Julie Zangenberg/ Instagram

"Tak til alle der støtter og er den gode energi. Jeg fokuserer på jer i de hårde tider," lyder det.

Julie Zangenberg blev landskendt da hun som 13-årig var med i filmen 'Klatretøsen', senere har hun medvirket i flere film og blandt andet også tre sæsoner af 'Live fra Bremen'. 

Læs også

Mette Frederiksen med alvorlig besked: "Der er tale om en alvorlig hændelse med både døde og tilskadekomne"

Hun har gennem tiden dannet par med blandt andet sanger Rasmus Seebach og tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner. I dag er hun forlovet med kokken Andreas Bagh, som hun har fået sønnen Leo med.