Lille pige i chok da hun åbnede julekort

20/11/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En lille pige fik sig en chokerende oplevelse, da hun åbnede et julekort, som hun havde købt i det lokale supermarked. I kortet var der nemlig allerede en håndskreven besked, som var et råb om hjælp.

Mest læste i dag

Det blev langt fra den julehygge som en 6-årig pige havde forventet, da hun skulle skrive julehilsner til hendes venner og familie.

Den unge pige havde sammen med familien købt en pakke med julekort i den lokale Tesco-forretning, hvor der lå 10 julekort i pakken.

Da den lille pige begyndte at skrive i kortene, var der ikke noget at se ved første øjekast, men hun blev chokeret, da hun pludselig åbnede et af de sidste kort.

Dette kort havde nemlig allerede en hilsen på sig i forvejen, og det var bestemt ikke nogen mild julehilsen.

Et råb om hjælp

Det viste sig, at beskeden der var skrevet på kortet, var skrevet af en udenlandsk fange, der sidder indespærret i Shanghais Qingpu fængsel i Kina. Vedkommende havde i beskeden skrevet, hvordan de indsatte blev tvunget til at arbejde mod deres vilje.

I beskeden blev modtageren af kortet også bedt om at alarmerer internationale menneskerettighedsorganisationer. Det skriver flere britiske medier her i blandt BBC.

Julekortene er produceret af virksomheden ‘Zheijiang Yuangung Printing’, men de har altså benyttet sig af indsatte i fængslerne til at få produceret deres kort, og det har medført, at Tesco nu har afbrudt samarbejdet.

Ifølge BBC har den lille pige fortalt, at hun følte sig chokeret, da hun fandt ud af, hvad beskeden i julekortet handlede om.

Anbefalet til dig