Mascha Vang forguder små 'tissemænd'

21/04/2024

carl

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Mascha Vang har kun rosende ord overfor de 'små tissemænd'

Mest læste i dag

Der var nok nogle følgere, der var ved at få kaffen galt i halsen, da de på Mascha Vangs Instagram-profil pludselig kunne se influenceren tale højt og flot om små tissemænd.

Selvom små tissemænd bestemt ikke fejler noget, så var det dog ikke det mandlige vedhæng, som Mascha Vang så fint omtalte. Det var noget helt andet, og årsagen skal findes i, at Mascha Vang ikke fik den ønskede mængde søvn, som hun ellers havde mulighed for.

"Klokken 6.30 begynder et eller andet, der ryster hele ejendommen, føles det som om," lyder det fra Mascha Vang på Instagram, der fortsætter:

"Umiddelbart lyder det som om, de er ved at få slebet gulvet oppe ovenpå,"

Desværre for Mascha Vang, så havde hun under denne overnatning alene i København, ikke fået sine små elskede 'tissemænd' som hun kalder dem. 

De små tissemænd er ørepropper, og dem benytter hun ofte der hjemme, da hendes mand blandt andet snorker. Efter oplevelsen i København hvor hun manglede sin ørepropper, fortæller hun om, hvor fantastiske de 'små tissemænd er'

"Der her er simpelthen de bedste, jeg har fundet. De ligner små tissemænd, men de skaber stor glæde," lyder det fra en grinende Mascha Vang, der ærgede sig over, at hun ikke fik de små tissemænd i ørerne den nat.

Anbefalet til dig