'Vild med dans'-stjerne afslører trist nyhed: Det er slut

22/9/22 17:40

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte 'Vild med dans'-stjerne har afsløret en trist nyhed på de sociale medier. Hun og hendes forlovede er nemlig fået fra hinanden.

Den kendte danser, Karina Frimodt, har ikke blot måtte acceptere, at hun og dansepartner Nicholas Kawamura var de første, der måtte forlade årets udgave af 'Vild med dans'.

Også på det personlige plan er det trist for Karina Frimodt. Det har hun selv afsløret i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

Her afslører hun, at hun og hendes forlovede, Kasper Lentz, ikke længere danner par. De er nemlig blevet enige om at gå hver til sit.

"Den seneste tid i vores liv har været fyldt med mange følelser og tanker. Vi har efter ti gode år valgt at gå hver til sit og fortsætter ikke længere som kærester, men som de bedste venner," skriver hun i sit opslag.

Hun skriver også, at det faktum, at de nu har valgt at gå hver til sit, ikke kommer til at få nogen betydning for deres rolle som forældre og som familie.

"Vi har altid været super gode partnere, og vi vil altid være en familie, uanset, hvor vi hver især ender i livet. Vores børn er vores absolutte førsteprioritet, og vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for bedst muligt at få dem igennem en svær tid for vores familie," skriver hun på det sociale medie.

Den kendte danser og Kasper Lentz har sammen sønnen James. Derudover har Karina Frimodt også en datter ved navn Mathilde fra et tidligere forhold.

Karina Frimodt og Kasper Lentz nåede at blive forlovet, hvilket skete under en ferie i 2019. De nåede dog aldrig at blive gift, fordi de flere gange har været nødt til at udskyde deres bryllupsdato på grund af corona.