Vind en Verisure-alarm til en værdi af 28.743 kr

Foto: Shutterstock.com

Helt gratis har du muligheden for at deltage i en konkurrence om at vinde en alarm fra Verisure til en værdi af knap 30.000 kroner.

Selvom alle ville ønske at de boede i et sikkert samfund, så findes der desværre typer, der gerne vil ind og stjæle dine dyrebare værdier.

Klik her for at deltage i konkurrencen

Indbrudstyve får dog langt mindre succes, hvis man har et alarmsystem tilkoblet til sit hjem, og selvom det i langt de fleste tilfælde vil være en rigtig god investering, så er det det langt fra alle, der har råd til et alarmsystem.

Læs også

Mette Frederiksen: “Det er noget af det, jeg er mest stolt over ved at være statsminister”

Nu har du dog chancen for at kunne få et alarmsystem i dit hjem, og det er uden, at det koster dig en krone. Det eneste du skal gøre er, at deltage en i gratis konkurrence hos Verisure, hvor du kan vinde en alarm til dit hjem til en værdi af 28.743 kroner.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, skal du trykke på et af links, der er her i artiklen. Du vil derefter blive ført til en hjemmeside, hvor du gratis skal skrabe tre felter. Skraber du disse tre, og får tre ens, jamen så har du mulighed for at vinde alarmen til knap 30.000 kroner.

Deltag i konkurrencen her

Foruden den dyre alarm, får du også muligheden for at modtage et rigtig godt tilbud fra Verisure.

*Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også

Lægerne mente det var allergi - Scanninger afslørede at de tog grusomt fejl