Fem gode havespil til himmelfartsferien

09/5/21 06:00

Per Broch

Foto: Nordiskspil.dk
På torsdag kan du måske nyde en dejlig forlænget weekend. Måske skal du i sommerhus med familien, og da vejret endda ser ud til at arte sig, så er det måske på tide at investere i et par gode spil til haven. Her er vores bud på fem underholdende spil.

Klodsmajor XL

De fleste af os kender klodsmajor i den almindelige bordudgave. Det er sjovt og kan spilles af hele familien. Spillet bliver dog langt sjovere, når man tager konceptet og blæser det op i størrelsen.

Forestil dig langt større klodser, der bare ligger i haven og venter på at blive væltet. Det er super sjovt og særligt ungerne er vilde med det. Det kan selvfølgelig også spilles, hvis man er en flok voksne, der skal udfordre hinanden på balance og strategi.

Med Klodsmajor XL kan I bygge et tårn, der kan blive én meter højt. 

Børn fra fire år kan være med til dette hyggelige spil, der kan justeres alt efter, hvem der deltager. Køb spillet her.

Tournament of knights

Har du været vant til at spille Kubb eller Kongespillet, så kender du allerede grundreglerne til Tournament of knights. Det er langt hen ad vejen det samme spil, men her kaster du med kugler i stedet for pinde og der er samtidig forskellige måder at sætte banen op på.

Det er dog et klassisk spil, hvor man dyster i præcision. Det er et spil, hvor hele familien kan være med, og hvor det er sjovt at blande hold og se, hvem der hurtigst kan vælte modstandernes to riddere.

Kom ind og se det sjove materiale og køb spillet i dag. Så er det klar til, at I kan dyste om, hvem der skal være feriens vindende ridder.

Petanque

Selvom Petanque ikke nødvendigvis kræver en bane, så bliver spillet lidt sjovere, hvis man har en decideret bane til spillet.

Det er det klassiske spil, som langt de fleste kender. Sørg for, at kvaliteten af dine kugler er tilstrækkelig god. Så får du et spil, som holder længere og som kan spilles af ung som gammel.

Spillet kan købes her.

Stigegolf

Stigegolf er blevet en moderne klassiker. Her skal du kaste snore med golfbolde og få dem til at sidde på stigen.

I gamle dage var det stangtennis, der var samlingspunktet i haven og det kan da også være sjovt. I dag er det dog ofte spil som Stigegolf, der bliver trukket frem, når familien skal dyste og have det sjovt.

Stigegolf er et sjovt spil, der kan spilles af hele familien. Det kræver en del øvelse at mestre, så i starten kan det måske godt synes som om, at det ikke er helt fair. Men ofte er familiens yngste medlemmer bedre til at stå og øve sig og til sidst får de gamle baghjul.

Køb spillet her.

Dropin Hood

Der er stadig mange, der ikke kender til Dropin hood. Og det er synd. Spillet drager paralleller til Petanque og det kræver et godt boldøje at være rigtig god til spillet.

I Dropin Hood skal du kaste små spyd og ramme så tæt på det indhegnet område og helst i for at få point. Dropin Hood er opfundet i Danmark og Her skal man i stedet kaste med små spyd, der har en golfbold i enden og ramme eller lande tættest på de markerede områder. Det er super sjovt.

Køb det i dag og tag det med i sommerhuset.