Fordele ved at betale med Klarna online

Foto: Shutterstock.com

Annoncør betalt indhold

Det bliver mere og mere populært at betale med Klarna online, og det er der da også mange gode grunde til. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke fordele der er ved at benytte Klarna som sin online købemetode. Læs med her hvis det har interesse.

Mange købsmuligheder

En af de rigtig dejlige ting ved at benytte Klarna online er, at man simpelthen har mange købsmuligheder. Se oversigten over Klarna butikker her. Et stigende antal danske butikker og virksomheder vælger, at man kan betale ved hjælp af Klarna hos dem. Og derfor er det efterhånden også en god ide at sætte sig mere ind i systemet, så man kan være på forkant, næste gang man skal handle hos en af disse butikker.

Del din betaling op

En anden klar fordel ved Klarna – og noget som de er blevet meget populære ved – er, at man gennem Klarna har mulighed for at dele betalingen op. Ved hjælp af Klarna systemet har man mulighed for at udskyde betalingen af en udgift indtil, for eksempel næste månedsløn er kommet igennem.

Men med Klarna har man skam også mulighed for at dele totalsummen op i flere forskellige bidder, så man for eksempel betaler noget denne måned og lidt mere i næste måned. På den måde kan det hurtigt blive meget mere økonomisk overskueligt for mange danskere, når de køber nye varer hjem.

Sikker betalingsmåde

Der er mange betalingsmetoder at benytte sig af på nettet i dag og det er meget vigtigt at den man vælger at bruge også er helt sikker at benytte sig af. Med Klarna er man sikker på at man har et sikkert system, hvor ens følsomme information ikke vil kunne misbruges.

Klarna systemet er blevet godkendt af højere finansielle instanser, som netop undersøger sådanne ting. Det gør de, så danskere netop ved hvilke betalingsmuligheder de kan stole på inde på nettet. Og her er Klarna altså kørt fint igennem alle de tests, som de har kastet efter systemet.

Med Klarna skal du ikke være bange for at du bliver snydt for dine penge eller at kortoplysningerne ryger et forkert sted hen.

Nemt for alle

Klarna systemet er meget nemt at navigere og alle kan være med, når de har mulighed for at bruge Klarna som betalingsmetode.

Udviklingen sker hurtigt og det er ikke os alle der kan følge med. Nogle af os er jo mere dygtige til alt det tekniske end andre. Og det kan især være svært for de lidt ældre generationer at følge med i det hele! Derfor er det meget rart, at betalingssystemer som Klarna er meget nemme at finde ud af.

Når du benytter Klarna systemet, så tænder du sjældent over at du bruger det. Og det er netop det, som der gør det til et godt system! Det skal helst føles så intuitivt som overhovedet muligt, når man benytter sig af en betalingsmetode på nettet. Det er jo ikke noget, som man skal gå og få helt stress af at benytte. Og med Klarna systemet kan man altså sagtens finde ud af det!

Læs også