Historien om Padel Tennis

Foto: Shutterstock.com

Lavet i samarbejde med Padelshoppen.com

Er du rigtig glad for at spille Padel Tennis? Så vil du med garanti også gerne lære lidt mere om historien bag denne sport. I denne artikel kan du netop komme til at lære lidt mere om udviklingen indenfor denne sjove med udfordrende sportsgren.

Den basale historie

Padel Tennis er en del ældre, end man skulle gå og tro. Sporten har sine rødder i det britiske spil kaldet Platform Tennis. Det var et spil, der blev spillet mellem de første krydstogtspassagerer tilbage i 1800-tallet og ligesom Padel Tennis i dag, så blev det spillet på en bane omhegnet af et hegn.

Denne tradition med høje hegn blev der holdt fast i, da sporten efterhånden kom til New York. Her blev det nødvendigt med de høje vægge, da det afholdt bolden fra at falde i de høje snelag, som omgav banen i parken.

Efterhånden som århundredet skred frem, så blev Platform Tennis til Padel Tennis og det blev spredt vidt omkring i verdenen. I flere forskellige lande fik folk øjnene op for, hvor sjov denne sport er – og hvor god en motion den samtidig er. Efterhånden blev der etableret padelturneringer, og Padel Tennis begyndte at blive taget mere seriøst.

I dag er Padel Tennis en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. Antallet af mennesker, der er forelsket i denne sport, bliver ved med at stige fra år til år. I dag kan man finde folk der spiller Padel Tennis på alle verdens kontinenter. Og der kan også findes op til flere nationale forbund rundt omkring i verdenen, som helliger sig denne fantastiske sport.

Udstyret – og den måde man køber det på - har også ændret sig

Tilbage i 1800-tallet blev Padel Tennis spillet med ganske almindelige tennisketchere. Og det er jo meget anderledes fra i dag, hvor vi specifikt har padler til sportsgrenen! Disse padler er noget der kom frem efterhånden, som spillet ændrede sig fra sin traditionelle form som Platform Tennis.

Den måde vi køber udstyr til Padel Tennis i dag har også ændret sig fra den måde, som man købte det på fra blot et par årtier siden. I dag bliver en større og større del af vores genstande købt over nettet. Og sådan er det altså også med udstyr til Padel Tennis.

I dag kan du købe et padel tennis bat hos Padelshoppen.com eller en anden god netbutik. Det er dejligt nemt at købe sit udstyr til Padel Tennis hjem på nettet, da du kan få det leveret direkte til døren. Og det kan desuden være nemmere at finde frem til lige det mærke og den model indenfor for eksempel Padel Tennis bat, som du gerne vil have.

I dag kan du spille mange steder

I dag er Padel Tennis som sagt blevet meget populært og antallet af steder rundt omkring i landet, hvor du kan spille denne sport, bliver kun ved med at stige. Det er derfor også en dejlig sport at gå i gang med. Uanset hvor du flytter hen, så kan du med garanti finde en lokal klub, som du kan dyrke din Padel Tennis i.

Læs også