IPL hårfjerning bedst i test - Bør du vælge den dyre eller billige?

26/9/21 08:30

Valdemar Lind

Foto: Annoncør
Hvis du er interesseret i at komme i gang med IPL hårfjerning derhjemme, så har du helt sikkert undersøgt markedet. Der er mange forskellige priser og brands, men her gør vi det nemt. Vi har nemlig testet en dyr IPL og sammenligner denne med et nyt dansk brand, der er prissat lavere.

Annoncør betalt indhold

Find ud af hvad der passer bedst til dig herunder.

Nordic Care Lab 

Et ungt dansk brand med store ambitioner, der sælger en IPL, som er mere prisvenlig end mange af de mere anerkendte brands på markedet, da den står til under 1000 kroner. Men er den så noget værd? Det finder vi ud af herunder.

Funktioner

Først og fremmest skal vi se på de funktioner, som denne IPL har.

 

Foto: Annoncør

Foto: Annoncør

 

Enkelt og autoflash

Dette er en branchestandard, som du bør finde hos de fleste – men det er en vigtig detalje at tjekke, inden du køber.

Kort fortalt betyder det, at du kan flashe med maskinen enkeltvis for præcision eller automatisk ved at holde den inde. Ved sidstnævnte kan du behandle et større område hurtigere.

Nordic Care Labs IPL flasher i en rigtig fin sekvens, som under testen gav os god tid til at flytte flashvinduet lidt, så de næste par centimeter kunne behandles – samtidig med, at behandlingen gik hurtigere.

Styrkeniveauer

Du får 5 styrkeniveauer at gøre godt med, hvilket faktisk er helt fint. Personligt havde jeg ikke behov for mere end dette.

Det vigtigste er, at du kan skrue lidt ned, hvis den føles for voldsom på fuld niveau, hvilket var tilfældet for mig. Så indstillede jeg den blot på styrke 3 og så var den meget behagelig at anvende.

Andre funktioner

Denne IPL har ikke andre fancy funktioner som eksempel kun at kunne flashe, når den er placeret korrekt på huden. Vi savnede faktisk ikke flere funktioner – den kan det, som den skal.

Størrelse

Denne IPL er 15 cm lang og 8 cm bred, hvilket var en fin størrelse for min hånd. Måske vil den føles lidt stor, hvis du har en meget lille hånd. Men for mig var det behageligt, at der var noget at holde på og ikke bare et micro-apparat.

Selve formen fungerede også godt for mig. Den lå fint i hånden, så jeg kunne klikke på den store flash-knap med tommelfingeren.

Størrelsen på denne knap gjorde dog, at jeg kom til at klikke på den ved en fejl en enkelt gang – så vil sige: vær påpasselig med at lave samme fejl, da den jo udsender et kraftigt lys, som du ikke ønsker rettet mod dine øjne.

Hvad du ellers bør vide

100 dages tilfredshedsgaranti: Fordi det er et nyt og relativt ukendt brand tilbyder Nordic Care Lab 100 dages tilfredshedsgaranti til deres kunder, hvilket jeg synes er et rigtig fint tiltag at have.

Denne teknologi virker nemlig ikke for alle, så du kan altså komme til at afprøve om IPL hårfjerning har en effekt for dig – og få pengene tilbage, hvis dette ikke er tilfældet. Derfor vil jeg sige, at det er mere eller mindre bekymringsfrit at afprøve for dig, hvis du vælger Nordic Care Lab.

 

Foto: Annoncør

Foto: Annoncør

 

Dette tilbud finder du nemlig ikke hos Philips, så dette er punktet, hvor det unge brand slår det mere garvede.

Levering: Webshoppen tilbyder gratis fragt til hele landet og hurtig levering på blot få dage. Kun positive ting at sige om dette.

Vores endelige bedømmelse

Alt i alt har Nordic Care Lab et rigtig stærkt produkt og tilbud at tilbyde deres kunder. IPL’en har de funktioner, som den skal have – uden al det ekstra fancy stuff, som i bund og grund er mere nice-to-have end need-to-have og selvfølgelig blot skruer prisen op hos andre udbydere.

Vi kan anbefale deres IPL, da produktet er i orden, og de samtidig tilbyder 100 dages tilfredshedsgaranti, så du bekymringsfrit kan afprøve om du får resultater eller ej.

Du kan købe deres IPL til 749,- på deres egen webshop her (evt. rabat fratrækkes ved kassen).

Philips

Philips er et brand, der næppe behøver megen introduktion. Den hollandske virksomhed har igennem årtier leveret kvalitetselektronik i alle afstøbninger. Dette betaler du til gengæld også for med deres model Lumea IPL 9000, der koster over 4000,-.

De kalder sig ”the no 1 IPL brand” – lad os se nærmere på dette.

Funktioner

Lad os se på, hvad du får for pengene.

Enkelt og autoflash

Selvfølgelig.

Styrkeniveauer

Denne IPL registrerer din hudfarve med dens SmartSkin-sensor og benytter denne information til at indstille den mest behagelige styrke for dig. Så du behøver ikke tænke over dette.

Tilbehør

Du får intelligent tilbehør med, der hjælper dig med at nå de steder, der kan være svære at behandle selv. Eksempelvis under armene, som kan være besværligt at nå.

Dette er rigtig fedt at få med som ekstraudstyr. Du får virkelig en følelse af at få meget for pengene.

Ledningsfri

Ja, du læste rigtig – du kan behandle uden ledning med denne IPL – hvilket ikke er muligt med førstnævnte produkt, eller mange andre IPL’er generelt.

Det giver naturligvis en helt anden frihed, når du behandler. Det var faktisk rigtig lækkert!

App

Hvor du får hjælp og guides til bedre behandlinger. Ikke lige noget, som jeg fik brugt så meget, men igen: Nice-to-have.

Størrelse

Philips IPL er en del større, da dens hoved er nogenlunde samme størrelse som Nordic Care Labs produkt i alt. Og så har den desuden et greb på ca. 15 cm, der øger brugervenligheden, hvis du spørger os. Dens standard-flashvindue er 4,10 cm2, hvilket er næsten samme størrelse som Nordic Care Labs 4,2cm2.

Hvad du ellers bør vide

Vi kunne desuden læse os frem til, at uafhængige undersøgelser har påvist, at du som forbruger kan opnå hele 92% hårreduktion efter blot tre behandlinger. Det er ret vildt at tænke på.

De anbefaler, at du behandlinger hver anden uge – de første fire gange. De næste otte behandlinger skal kun udføres en gang om måneden derefter. Når du har gennemført 12 behandlinger, så vil du kunne nyde seks måneder med hårfri og glat hud, ifølge disse undersøgelser

Vores endelige bedømmelse

Hvis pris er lige meget – og du bare vil være ret sikker på at få noget ud af dine behandlinger og din tid, så er Philips produkt det helt rette for dig. Du skal bare være klar på at smide penge efter det – og hvis du (imod forventning) ikke oplever resultater: Jamen, så må du jo sælge det videre.

Vi har fundet talrige undersøgelser online og et hav af anmeldelser, der fortæller den samme historie: Produktet virker.

Derfor må det selvfølgelig få vores klare anbefaling. Du kan købe denne IPL hos WhiteAway her.

IPL hårfjerning bedst i test - Bør du vælge den dyre eller billige? Konklusion

Nu vil du nok gerne vide, hvad du skal gøre – bør du købe den dyrere model fra det velkendte mærke til over 4000,-? Ja, det bør du gøre, hvis du sætter kvalitet, det luksuriøse og brand over alt.

Du vil få resultater med denne dyre IPL – det er der næsten ingen tvivl om. Du skal dog også smide en del penge, der næsten betyder, at du ligeså godt kan tage på en klinik og blive behandlet.

Det mere prisvenlige valg fra Nordic Care Lab kan fås til under 1000,- her – og du får 100 dages tilfredshedsgaranti, som sikrer dig. Så hvis prisen betyder en del for dig, så er denne billigere model et rigtig fint alternativ, som du kan afprøve mere eller mindre risikofrit.

Vi har oplevet resultater i vores test, så den kan helt sikkert også virke for dig. Der er sparet de fancy funktioner og velkendte brand – men det betyder ikke, at den ikke er et godt valg.