Måltidskasser hitter hos danskerne – Nu kan du spare tid og penge

Foto: Leverandør

Måltidskasser er mere populære end nogensinde. Danskerne er vilde med at få maden leveret til døren. Et populært valg har været HelloFresh, der trådte ind på det danske marked i sommeren sidste år.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Siden den tyske måltidskasse trådte ind på det danske marked har det i den grad taget fart. Deres indtræden kom kort tid efter, at store dele af Danmark lukkede ned, og flere danskere end nogensinde valgte at handle online fremfor i de fysiske butikker.

HelloFresh tilbyder lige nu fri fragt og 30% rabat på dine to første kasser, samt 10% rabat på din tredje og fjerde levering

Dine måltidskasser bliver leveret lige til døren, når det passer dig. Derudover er der ingen binding på dit abonnement.

Hvorfor er HelloFresh så populære?

Dette kan blandt andet skyldes, at du kan sammensætte din ugentlige menu præcis, som du kan lide den. Herudover kan du udskifte dine retter, lige når det passer dig.

Hver uge får du 15 opskrifter at vælge imellem med alt fra kendte danske darlings til spændende og vidunderlige retter fra alle hjørner af verden.

Deres mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken inspirerer mange til både at prøve gamle kendige, men samtidig også kaste sig ud i nye retter, som mange af os ellers ikke lige får lavet selv.

Samtidig er der fokus på råvarer i topkvalitet samt gode opskrifter, der er nemme at følge og genbruge senere selv. Med HelloFresh kan alle finde ud af at lave mad i topklasse – bestil din første kasse med 30% rabat og fri fragt her og få også rabat på dine næste kasser.

Kristian Hald, der er administrerende direktør for HelloFresh i Danmark og Sverige fortæller i en pressemeddelelse:

”Vi er enormt begejstrede og taknemmelige for, at vi kan tilbyde danskere i hele landet et nyt og forfriskende enkelt alternativ inden for måltidskasser. I Danmark har vi et meget etableret marked for måltidskasser, men vi føler os sikre på, at vi med vores koncept kan tilbyde en større fleksibilitet og et mere enkelt koncept.”

Sådan kommer du i gang med HelloFresh

Hvis du også gerne vil i gang med HelloFresh, så kan du bestille via dette link, hvor du automatisk får 30% rabat på dine første to kasser samt 10% rabat på din tredje og fjerde levering. Der er fri fragt og ingen binding.

 

 

Læs også