Undgå disse outfit-fejl

Sponsoreret indhold

De fleste har vist prøvet det travle morgenræs, hvor man frustreret flår diverse tøjgenstande ud af skabet og på et par klodsede minutter får iklædt sig et forvirret mix af stof i alle farver. 

Dette behøver dog ikke være en vane, men snarere en undtagelse. For hvis du sørger for at være godt inde i, hvad der går sammen (og hvad der ikke gør), kan du hurtigt få sammensat noget, der klæder dig.

Her er en række tips til typiske fejl, der kan ødelægge dit outfit. 

Alle modetrends på én gang

En klassisk fejl er at blande tøjelementer fra forskellige modetrends. Selvom de forskellige dele måske ser smaddergodt ud for sig selv, kan man let komme til at skabe et klunset og på mange måder dybt forvirrende udseende. 

Derudover er der også en kæmpe ulempe i at være slave af modetendenserne, da man hurtigt kan komme til at glemme at tage højde for sin personlige stil. 

Dette leder igen tilbage til pointen om ikke at blande de forkerte ting med hinanden. Hvis din personlige stil ikke harmonerer med den pågældende trend, så lad hellere være frem for at tage chancen. Dine penge kan bruges meget bedre andetsteds.

Vær eksperimenterende

Selvom du som nævnt selvfølgelig ikke skal kombinere alt, hvad der overhovedet findes af tøj, kan det være en meget god idé at afprøve nye ting. Måske finder du en stil, der passer bedre til den, du er.

Du kan finde masser af lækkert tøj online i gode webshops som Asos, Boozt, Nelly og Zalando.

Hvis du også vil have stilfulde sko, kan du eksempelvis også finde dem på Spartoo. Glem dog ikke at kigge efter rabatter før du køber noget. Der er ofte mange penge at spare.

Forkerte størrelser

Hvis du virkelig vil sørge for at klæde dig godt, så lad være med at købe de forkerte størrelser. 

Selvom du måske sagtens kan bære en large t-shirt, kan du stadig have potentiale for at kunne se endnu bedre ud i en medium. 

Prøv derfor altid forskellige størrelser, når du prøver tøj – også selvom du tror, du allerede har fundet den bedste størrelse, eller at du har bildt dig selv ind, at du kun bruger eksempelvis størrelse large.

Vær ikke selvkritisk

Den allerstørste fejl, man overhovedet kan lave i henhold til tøjsammensætning, er dog i sidste ende en negativ, selvkritisk attitude. 

Mange har en tendens til at sammenligne sig med Instagram-modeller og andre offentlige figurer. De glemmer dog, at disse personer ofte lever af at se ud på en bestemt måde. 

Sørg derfor for ikke at lade dig gå for meget på at dit udseende eller dit tøj. Bare det at udstråle et godt selvværd kan få dit outfit til at shine på et splitsekund.

 

 

 

Læs også