Ældre mand dør: Efterlader skøn overraskelse til 2-årig nabopige

Foto: Owen Williams

Et forældrepar var chokeret, da de så, hvad deres afdøde nabo havde efterladt til deres 2-årige datter.

En lille familie oplevede, hvordan det føles at blive rørt, da deres ældre nabo ved din død efterlod julegaver til deres 2-årige datter. Ikke blot én gave, men derimod gaver til de næsten 14 år.

Læs også

Pres på Mette Frederiksen: Vil indføre nye forsamlingsforbud

Naboen - Ken Watson, 86 - var blevet glad for parrets lille datter, Cadi, og hævdede altid, at han ville blive 100 år. Men da han desværre ikke opnåede denne alder, efterlod han i stedet én gave til hver af de næste 14 år, da han på dette tidspunkt ville være fyldt 100 år.

Ken Watsons datter leverede gaverne til de chokerede forældre, Owen og Caroline Williams, som naturligvis blev utrolig rørte af den skønne og uventede gestus.

Faktisk blev de så overvældede, at de mente, at historien fortjente at blive delt. Det valgte Owen at gøre på Twitter, hvor han skrev:

"Vores ældre nabo døde for nylig. Hans datter dukkede op for et øjeblik siden med en stor plastiksæk. I sækken var alle julegaverne, han havde købt til vores datter."

"Han fortalte os altid, at han ville leve, indtil han var 100 år gammel, så disse gaver ville have ført ham op til vores lille piges 16. jul."

Er blevet en juletradition

Owen valgte også at spørge brugerne på det sociale medie, hvorvidt han og Caroline skule åbne alle gaverne for at se, hvad de indeholdt, eller vælge en tilfældig gave de næste 14 år.

Han skrev: "Min kone og jeg tror, at det kan blive en god juletradition at give vores datter 'en gave fra Ken' i de næste 14 år."

"Problemer er, at vi virkelig er nødt til at åbne dem nu. Ingen ønsker at give en 15-årig pige Duplo!"

Læs også

Hunde-røvere sprøjter ammoniak i øjnene på ofre

Men faren blev oversvømmet med svar fra brugere på Twitter, der mente, at de skulle holde gaverne som en overraskelse til ære for Ken. Og sådan blev det, hvorfor det nu er en fast juletradition i familien Williams.

 

 

Læs også