Afsløring: Dette må Kate og Meghan ikke bruge i offentligheden

Foto: Shutterstock

For mange er det en helt almindelig ting at tage på, men for hertuginderne, hører det til privaten.

De fleste kvinder - og sikkert også mænd - kan nikke genkendende til, at det føles dejligt, lige at tilføje et par sprøjt parfume inden man går ud af døren. Men hvis man er hertuginde som Kate Middleton og Meghan Markle, så er parfume altså ikke altid en del af dette ritual - for det hører sig nemlig kun til hjemme i privaten.

 

I England er der nemlig en række skrevne, men også uskrevne regler omkring, hvad man bør og i særdeleshed ikke bør som kongelig. Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også

Ny corona-mutation fundet: Ni tilfælde i Danmark indtil videre

Myka Meier er stifter af firmaet Beaumont Etiquette og er desuden uddannet hos et tidligere medlem af dronning Elizabeths stab. Hun fortæller, at både Kate og Meghan kan bruge lige den parfume de vil, når de er hjemme - men er de ude ved offentlige lejligheder, så er det altså en anden sag. 

Usædvanligt

På oficielle opgaver er det nemlig "usædvanligt for en kvindelige kongelig at bruge parfume", fortæller hun. Årsagen er, at dufte er en personlig ting og selvom at man selv synes, at det dufter dejligt - så er det ikke sikkert, at andre synes det samme. Derfor bruger de kvindelige kongelige hverken parfume eller bodylotion med kraftig duft, når de er ude i oficielle anledninger.

 

Men det betyder dog ikke, at de to hertuginder ikke elsker parfume. Meghan har tidligere fortalt, at hun netop er meget glad for parfume og ved sit bryllup havde en helt særlig duft på - nemlig en duft fremstillet af firmaet Floris, kun til hende på hendes bryllupsdag. 

 

Da hertuginde Kate sagde ja til prins William, bar hun parfumen White Gardenia Petals fra mærket Illuminum. Men til hverdag foretrækker hun især at bruge parfumen Orange Blossom fra Jo Malone London's. 

Læs også

Mette Frederiksen: Danmark lukkes ned

 

 

 

 

Læs også